ВІЙНА ДЛЯ УСІХ

Традиційно в Чернівецькій області стає така ситуація: коли я пишу про мобілізацію особливо про можливість мобілізації чиновників, депутатів та інших броньованих людей від 18 до 60, на мене накидаються боти. Мовляв, сам іди на фронт зі своїм онуком. Тобто, малому і старому треба іти захищати Україну. А броньовані держиморди будуть у тилу нажирати свої морди.
І ніхто з них не звертає уваги на те, що мене вже не беруть, а внука ще не беруть на фронт.
Вони ніби сором’язливо мовчать про доньку Олю. Бо вона на фронті з 2024 року. Щоразу за рахунок відпусток законних і за власний рахунок їздить на нуль. До речі, їй ніхто не платить за це. Вона не має пільг і УБД. Сьогодні вона знову у військовому госпіталі на Донбасі. Воює і працює там за їжу. Це так жартує. Тобто вона безплатно.
А моїх два племінники з першого дня досі на передовій. І це з 2014.
Але кому я пояснюю ?! Вони, броньовані ухилянти, все одно не слухають і слухати не будуть. Бо, пишучи брудні коментарі, ховаються за псевдоніми за якимись ніками, яких ніхто не знає.
Вони сцикливі негідники, які ховають свої морди, у які можна було і потрібно плюнути або добряче дати по тій морді.
Скоро я відкрию їхні морди і ви їх будете бачити. Цікаві особи..
А тепер про тенденцію, яка склалася останнім часом у Чернівецькій області. Свідомість тут трохи збочилася.
Тих, хто на фронті, скоро не будуть вважатися героями. Героями будуть називатися ті, хто відкосив від фронту, бо вони вміють. Більше того, вони зуміли збагатитися за цей час. Вони зуміли нажитися.
А ті хто воює, то дураки, то лохи.
Хоча саме вони повинні ті, хто збагатився сьогодні захищати своє багатство, так ні. До речі погляньте поки що на керівників всіх рівнів Чернівецької міської, Чернівецької районної, Чернівецької обласної ради і військових адміністрацій. Вони всі першими можуть показувати приклад, повинні показувати приклад захисту Батьківщини і ніхто з них цього не робить, шкода.

Але я буду далі писати про таких як вони. Час покаже хто був з нас правий.

peredplata