«Час» проти «Газпрому»

«Час» проти «Газпрому»

Газовики в Україні, як і московські попи, у цей час перетворилися на лютих ворогів української державності.

Попи знищують духовність українців, а газовики перетворюють нас на злиднів. Вони обдирають наш народ. Здирають з нас останню сорочку за газ, який десь у Сибірах у важких умовах добувають українці-заробітчани.

Гроші від «золотого» для нас газу Путін і його попихачі використовують для фінансування бойовиків на Донбасі, російських найманців та головорізів , що ведуть війну з Україною.

Якщо попи є «п’ятою колоною» Кремля, то газовики – його «шоста колона». І невинних серед них нема. І ті, що в Кремлі винні, і ті, що у Чернівцях чи у Кіцмані – винуваті. Бо без місцевих манкуртів не зміг би Путін  обплутати український народ газовими тенетами.

Наш Горда (директор «Чернівцігаз»)- такий самий, як і Міллер (гендиректор «Газпрому»). І однаково вони винні за кабалу української нації та обплутування її газовими ланцюгами. Також однакова кара їм має бути. І кара буде.

Редакція газети «Час» на знак протесту проти газового зашморгу Москви вже другий рік не користується газом. Газові служби у Чернівцях бісяться з цього, але ніц не можуть вдіяти. Вони подають нас до судів. Шкода, що українські суди часто стають на бік газовиків – ворогів України. Вони прагнуть поставити на коліна редакцію «Часу». Досі їм це не вдавалося.

І як нам було не дивно, а через 2 роки невикористання газу отримуємо якусь платіжку з того ж таки газового господарства. З’ясовується, якась Жанна Смірнова виписала газеті «Час» платіжне доручення № 60006750 від 31.03.2020 року. Нібито ми винні якомусь  оператору ГРМ (напевно, газорозподільчих мереж, до речі, наших ще з часів СССР – П.К.) – АТ «Оператор газорозподільчої системи «Чернівцігаз» 818,86 грн. за розподіл природного газу у 2020 році.

Ще й погрожують нам, що у разі несплати газопостачання буде припинено.

Отакої! Ми вже майже 2 роки самі припинили споживання вашого смердючого газу. Бо вважаємо, що гроші, які ми платимо, використовує Росія для військових загарбницьких операцій проти України.

Ось наша відповідь путінській Росії і її «Газпрому»:

                                                                              АТ «Оператору газорозподільчої системи

                                                                                «Чернівцігаз»

                                                                              Редакції газети «Час»

                                                

 

                                                                       Заява

Редакція газети «Час» отримала від вас рахунок № 60006750 від 31.03.2020 року на оплату за розподіл природного газу в сумі 818,86 грн. та акт № ЧРЯ80007419 на суму 204,96 грн про  те, що АТ надало нам послугу з розподілення газу. А ми, редакція газети «Час» нібито цю послугу прийняли.

Повідомляємо, що ніяких послуг ви нам не надаєте уже майже 2 роки. Бо ми газом не користуємося. Про це було повідомлено «Чернівцігаз» ще у 2019 році. Також газета «Час» публічно відмовилася від користування газом, оплату за який використовує Росія для озброєння банд сепаратистів на Донбасі та фінансування військ РФ, які ведуть війну з Україною.

Редакція газети «Час» відмовляється від будь-якої оплати газовим структурам, котрі на даний час є ворожими до нашої держави.

До закінчення війни на Донбасі і до повернення Криму Україні ми не будемо мати жодних справ з газовиками та їхніми фірмами. Тим паче, фінансових.

Наша редакція не фінансує терористичні організації та проросійські структури на території України.

                                                                                                          Головний редактор газети «Час»

                                                                                                           Петро Кобевко

P.S. Наслідуйте приклад газети «Час». Не дамо шансу ні Путіну, ні «Газпрому», ні Горді, ні «Чернівцігазу» .

Бережімо Україну!

peredplata