Вірус яничарства Щоденно про злободенне з Буковини. Карантин. 20.04.2020.

Через тиждень чекаймо нового спалаху захворювань на коронавірус.

Скільки б не просили московських попів не провадити богослужінь з вірянами у церквах на Великдень, вони ніби зумисне заражали прихожан по всій Україні.

Чому, скажіть, всі церкви і всі конфесії, які діють на території України, дотримуються вимог карантину, а Московська церква – ні?!

У ці дні були релігійні свята іудеїв, мусульман, католиків, православних. Але духовні лідери просили свою паству не ходити до храмів і не розповсюджувати коронавірус. Більше того, навіть Путін і Кіріл звернулися до православних РПЦ в Росії та на окупованих територіях Криму та Донбасу з вимогою не приходити на Великодні богослужіння.

Натомість в Україні наш земляк з Коритного Вижницького району митрополит РПЦ в Україні Онуфрій закликав людей до церков на освячення пасок.

Що це було? 

Темне  мракобісся?

Тупе невігластво?

Чи війна? Бактеріологічна війна Росії проти українського народу.

Путін веде в Україні війну різними методами. Наприклад, референдумом, як в Криму. Бойовими діями на Донбасі. Інформацією та дезінформацією по всьому світу.

 Останніми місяцями – ще й розповсюдженням смертельного вірусу серед людей. Зараз стало відомо, що у монастирях та лаврах російської православної церкви чимало священників та монахів захворіло на COVID-19. Під прикриттям відділення церкви від держави до монастирських келій не дозволяли входити лікарям і дезінфекторам. Тобто з монастирів і церков зробили розсадники хвороби. Далі закликали до них прихожан і рознесли вірус по містах і селах не тільки України, а й сусідніх держав.

Адже тепер з’явилась інформація, що до Молдови першими занесли вірус паломники, які відвідали Почаївську лавру на Тернопіллі. Потім з’ясувалось, що найбільше хворих у Шумському і Кременецькому районах, а також у окремих районах Рівненської області, які межують із Почаєвом. Там тепер найбільше помирає людей.

Є випадки смертей монахів з лаври. Але про їхню кількість дізнатися неможливо. Як з’ясовується, там монахи неукраїнського походження і громадянства.

Українську владу та правоохоронців на територію Почаївської лаври не пропускають. Натомість туди досі приїжджають тисячі паломників. Вони заражаються к-вірусом і потім заражають своїх родичів, сусідів і т.д.

У Києво-Печерській лаврі виявлено більше 100 священників і монахів, хворих на коронавірус. Відомо про три смерті. Заражений настоятель Іонівського монастиря.

Аби приховати свою хворобу та її масштаби на території церков і монастирів РПЦ в Україні, високі ієрархи під чужими прізвищами лікуються в елітних лікарнях Києва. Зокрема, Онуфрій та настоятель Іонівського монастиря інкогніто перебувають в  клініці інституту серця МОЗ України в Києві. Саме тут головний лікар є адептом «руського міра» та прихожанином РПЦ.

А «сука православна»  (так його раніше називав президент Порошенко – П.К.) на території клініки нелегально обладнав інфекційні відділення з найсучаснішою технікою для лікування Подібних Онуфрію VIP- клієнтів.

Митрополит Павло (Паша-Мерседес) перебуває на лікуванні у Росії.

Але вже покарані Богом і к-вірусом московські ієрархи наказують попам проводити Служби Божі у церквах і заражати там українських людей.

Їхні вказівки добре виконували настоятель і братія Святогірської лаври на Донбасі. Цієї неділі, на Великдень, сотні людей тлумилися у церквах і соборах лаври. Зараз інфіковані прихожани розносять вірус по Україні. Тож через тиждень-два матимемо новий спалах хвороби.

Тоді для чого ми цілий місяць сиділи вдома на карантині? Аби за один день кілька ворожих московських попів змогли знову засадити всю Україну на багатоденний карантин. Заражені люди будуть помирати, а економіка України – руйнуватися. Путін добився того, чого хотів!..

Але чи міг він сам досягти таких успіхів у війні з Україною? Звичайно, що ні.

Українська влада і правоохоронці Авакова перейшли на бік ворога. І разом з московськими попами спричинили таку ситуацію.

Влада нібито щодня говорила людям, аби не йшли до церкви. Натомість не вживала більш радикальних заходів, аби забезпечити виконання карантинних рішень. Коли люди вимагали від влади діяти, остання ховалася за словами про відділення церкви від держави, про свободу віросповідання і т.д.

Насправді – це влада злякалася церкви, з одного боку. А з іншого – цій владі дуже близька ідея «руського міра», російської православної церкви.

Наприклад, на Буковині голова Чернівецької міської ради Олексій Каспрук зі своєю сім’єю щоразу на Великдень виставляв святкові фото з відвідування церков РПЦ. І пишався цим.

А губернатор області Сергій Осачук у перший день свого представлення поїхав до Банченського монастиря, де отримував благословення Боже від настоятеля Лонгіна.

Зараз він разом з митрополитом Онуфрієм і олігархом Новінським ходить по українських лікарнях, , напевно, там вони заражають дітей і дорослих буковинців коронавірусом.

Поліція Авакова виявилася неспроможною перемогти «жіночок у хустинках» та попів у рясах. Вона відступили перед релігійним мракобіссям і дозволили українським яничарам ХХІ століття перемогти у бактеріологічній війні проти українського народу.

Серед цих всіх свинопасів було тільки два козаки, які заїхали в пику московським попам. Це мер Києва Кличко та мер Дніпра Філатов. Один закрив Києво-Печерську лавру. Інший перекопав входи до церков РПЦ в Україні і не допускав людей заражатися к-вірусом на Великдень.

(Далі буде)

Петро Кобевко

 

peredplata