Геннадій Москаль: лісову галузь, Укрзалізницю – всі галузі поклали агенти ФСБ.

 

Про те, що Шайтанов був агентом ФСБ було відом ще в 2014 році. Про це заявив український політик, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.

За словами Москаля, саме Шайтанов був 20 лютого 2014 року, у день розстрілу Майдану, на прийомі в Януковича разом з представником ФСБ Росії Бєсєдовим — начальником 5 розвідувального управляння ФСБРФ, яке працює проти України, Молдови і Грузії. Про це Москаль розказав в прямому ефірі програми ″Право на владу″.

Москаль зазначив, що факт переговорів Шайтанова з представником ФСБ Росії було встановлено тимчасовою слідчою комісією, яку він тоді очолював Москаль

″Тому не розказуйте, що ви зробили дуже велику роботу″, – звернувся Москаль до представників СБУ.

Будь-яка спецслужба сильна тоді, коли вона здатна до самоочищення. Очищувати свої ряди — це нормально. Алесьогодні у владі діє набагато небезпечніша агентура — агентура впливу, агентура розвалу України. І на це має звертати увагу РНБО, контррозвідка СБУ, зазначив Москаль.

″У вас є департамнт по контрозвідувальному захисті економіки, чому ви не беретися? Дивіться, галузі падають одна за іншою. Енергетика розвалена повністю — от вам новий агент ФСБ Герус… Подивіться, лісову галузь поклали, Укрзалізницю поклали — хто це робить? Це робить агентура. Чому ті галузі, які сьогодні являють національну безпеку, ви не забезпечуєте? Дивіться, що зробив Герус? Міністра енергетики нема. Укренерго, яке має тримати всю енергетику, – керівника нема. Центренерго — пан Коломаойський не дає, щоб зайшли туди нові керівники. Далі, Енергоатом — Недашковського зняли і нікого не ставлять. Комісія з регулювання енергетики — Конституційний суд визнав, що вона не чинна. Це все загрожує національній безпеці України. Сьогодні Росія тримає рубільник на 4 країни – на Росію, Білорусь, Україну і Молдову. Ви що не бачили, що Сечин, який під санкціями США, Канади, ЄС за те, що він вітав анексію Криму та окупацію Донбасу, а тепер Герус укладає з ним угоду на поставку енергії. Це все зроблено для того, щоб знищит нашу незалежність″, – заявив політик.

peredplata