Ростислав Демчук: Рябошапка про Зеленського

Просто не маю морального права не підтримати і не поширити думки мого друга Rouslan Riaboshapka щодо початку реформ у прокурорській гілці влади України. Бо це не просто думки, це біль за зраду Bолодимира Зеленського тих, хто підставив йому своє плече і під час передвиборчих змагань, і у перші дні його президентства…

Отже! Rouslan Riaboshapka:

“Президент Зеленський через кіно нарешті пояснив мені причини мого звільнення з посади генерального прокурора – “низькі результати“.

Під “низькими результатами” президент, мабуть, має на увазі кількість “посадок”, адже таким в уяві Зеленського є критерій успішності роботи кримінальної юстиції.

Однак президент прекрасно знає, що за “посадки” відповідальні не лише прокурори – справи розслідує низка органів, серед яких ДБР, Національна поліція, СБУ, НАБУ, а остаточну крапку ставить суд.

Тому президент нещирий, коли, ставлячи у вину генеральному прокурору кількість “посадок”, він не має претензій до свого давнього друга, який очолює СБУ, міністра, відповідального за роботу Нацполіції називає “самим успішним”, а в.о. директора ДБР відправляє на підвищення, призначаючи генпрокурором”.

І ще! Дуже важливо! Rouslan Riaboshapka:

“Ще одне надважливе для України провадження може бути швидко завершене, якщо друг президента, Голова СБУ, розблокує проведення ключової експертизи в одному із проваджень НАБУ щодо “Приватбанку”.

Вже декілька місяців заблокована керівництвом СБУ експертиза рятує організаторів мільярдної схеми від повідомлення про підозру. Нагадаю, що згідно із законом повідомити про підозру без результатів експертизи НАБУ/САП не мають права.” https://bit.ly/2XWyoBpа

Більше читайте тут: https://www.pravda.com.ua/columns/2020/04/23/7249045/

Президент Зеленський через кіно нарешті пояснив мені причини мого звільнення з посади генерального прокурора.
PRAVDA.COM.UA
 
Президент Зеленський через кіно нарешті пояснив мені причини мого звільнення з…
Президент Зеленський через кіно нарешті пояснив мені причини мого звільнення з посади генерального прокурора.

 
 
 

peredplata