Традиція президентів США, яку Трамп сьогодні не порушив. Він написав листа Байдену

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Президент Джо Байден розповів, що екс-президент Дональд Трамп залишив йому “дуже щедрий лист” перед від’їздом з Білого дому.
Це вже стало доброю традицією президентів США писати своїм наступникам лист та залишати його для них на робочому столі в Овальному кабінеті Білого дому.
Байден, сидячи за робочим столом в Овальному кабінеті після підписання розпорядження першого свого дня на посту президента США сказав, що не відразу розкриє зміст листа з поваги до Трампа.
“Президент написав дуже щедрий лист”, – сказав Байден журналістам. “Оскільки це лист приватний, я не буду говорити про його зміст поки не поговорю з Трампом, але це щедрий лист”.
Старший помічник Трампа описав лист CNN як “особисту записку”, у якій Дональд Трамп молиться за успіх країни та нову адміністрацію, котра покликана піклуватися про країну. Помічник заявив, що наисання листа Байдену було одним із багатьох пунктів у списку Трампа в Овальному кабінеті у вівторок ввечері.
Однак, Трамп не показав записку, яку залишив Байдену багатьом своїм помічникам. І видається дивним, що Трамп підтримав цю традицію, а всі інші традиції мирної передачі президентського портфеля він проігнорував.
У своєму прощальному зверненні в середу Трамп не назвав ім’я Байдена, але сказав, що бажає “новій адміністрації великої удачі та великих успіхів”.
Зображення може містити: одна або кілька осіб
 
 
 

peredplata