Газовики, ви дебіли чи падлюки?!

Редакція газети  «Час» уже з кінця 2018 року розриває будь-які стосунки з газовими організаціями Чернівецької області. Однією із причин цього стало те, що у роки війни з Росією, окупації Криму та боїв на Донбасі, ми не можемо і не хочемо платити державі-агресору.

Ми знаємо, що гроші за газ потім йдуть на зброю та найманців, котрі вбивають українців на Сході України.

Ми знаємо, що «Чернівцігаз» очолює Віктор Горда, родичі котрого служать у ФСБ Росії на генеральних посадах. Його заступник близький родич агресивного регіонала Михайла Папієва.

Сама фірма «Чернівцігаз» належить проросійському олігарху Дмитру Фірташу, який знаходиться у Відні під санкціями США.

Вороги українського народу міцно всілися на газові труби і смокчуть кров з нашої нації.

Редакція газети «Час» у зв’язку з цим вже три роки розірвала будь-які стосунки з газовими господарствами, які знаходяться на території нашої області.

Ми були одні зі перших, хто пізнав антиукраїнську суть газових магнатів. Але вони не такі прості, як декому здається. Ще раніше ці підлі вороги передбачили, що  може статися подібне і люди дізнаються про їхні підлі і ворожі дії. І тоді вони розірвуть будь-які стосунки з ними. Аби цього не сталося, газові глитаї створили безліч різних організацій довкола газових труб. Це й якісь «газзбути», «газрозпридільники», «газпостачальники» і їм подібні. Обклалися високооплачуваними юристами, підготували договір, де заклали юридичні капкани, які не всім відомі.

Коли ми відмовилися від газу, нам почали надходити різні рахунки за транспортування, за розподілення і т. д. і т. п.

Ще у березні 2019 року припинено будь-яке постачання, транспортування, розподілення і споживання газу редакцією газети «Час».

Але нас атакують зі всіх боків.

Вимагають оплат.

ТОВ «Чернівцігаз збут» ніби з ланца зірвався. Посилає сотні листів з погрозами перекрити газ у редакції.

Чи вони там дурні, чи дебіли, чи недоумки?! З березня 2019 року газ у нас перекритий а якийсь директор ТОВ Параска К. І. погрожує його перекрити.

Та пішов би ти, Параска, до… Путіна і не смердів нам газом російським на український землі.

peredplata