У Чернівцях суд випустив двох педофілів на волю

Діти! Тікайте з вулиць Чернівців. Там ходять два педофіли. Одному 74 роки, іншому 66.

Вони живуть у багатоповерхівці, серед українських людей. Там десь на 8 поверсі багато років поспіль вони ґвалтували дівчаток років 11-13.

Підлі педофіли знаходили цих дівчаток у школах-інтернатах, на вулицях і у парках. Заманювали їх до квартири, де жив 74-річний негідник, платили їм по 500 гривень і…

Жах, що вони виробляли. Навіть не вкладаються у чистий розум збоченські оргії старих негідників. Дівчатка терпіли, скільки могли. Бо вони погоджувалися за гроші та їжу на збоченський секс з цими нелюдами. Іноді кричали від болю та сорому.

І тоді увесь будинок слухав ці нелюдські крики, благання про допомогу.

Сусіди знали, що коїться у квартирі старого збоченця.  Бо він собі дозволяв навіть похвалитися сексуальними подвигами перед ровесниками і значно молодшими за себе.

Мовчали.

Боялися?

Не вірили, що можливо таких покарати?

Чи байдужі ми стали до всього, що діється довкола? Ми збайдужілі до дитячих сліз, до горе-матерів, котрі неспроможні прогодувати своїх дітей, і ці діти потрапляють у липкі руки старих збоченців.

Зараз нібито прокинулися сусіди, громадськість, правоохоронці. Вони підписують петиції про те, аби цих нелюдів покарали. Пишуть на стінах під’їздів, де живе збоченець, що його чекає суд людський.

Але це не завдає жодної шкоди негідникам. Бо право-кривосуддя України вже двічі відпускає їх на волю під грошову заставу. Спочатку за якихось сто тисяч гривень. А після обурення громадськості – за 2 млн. грн. Збоченці чи їхні родичі гроші внесли і уже знову на волі. Перелякані сусіди забилися у свої конури-квартири і трясуться від страху.

… Один педофіл, той, що має 66 років, – педагог. Він вчив дітей в училищі мистецтв імені Сидора Воробкевича. Був завідувачем відділу. Казали, що якийсь час займав посаду заступника директора з виховної роботи.

Саме останнє призначення чомусь дуже обурило педагогічний колектив та керівництво навчального закладу. Вони активно виступили проти журналістів. Мовляв, не був негідник заступником директора. Це – вигадки.  Ніби щось воно змінює… Бо все ж таки десятиліттями цей негідник в училищі «працював» з неповнолітніми дівчатами. Навіть казали, що помічали за ним якісь нездорові стосунки з дівчатками 14-16 років, просили керівництво звернути увагу на це.

Не звернули.

Збайдужіли.

Цей негідник з’являвся і серед спортсменів області. Він грав у настільний теніс. Поводився зухвало та егоїстично.

Видно було, що усередині цього негідника діялося щось незрозуміле, на межі з гидотним. Тому порядні спортсмени з ним жодного разу не ставали за стіл, аби разом зіграти хоч один сет.

Шкода, що закон України до суду не дозволяє нам опублікувати фотографії, адреси та прізвища негідників-педофілів. Але багато хто з чернівчан знає цього педагога Б…ко з училища мистецтв. Знають і сусіди  цього 74-річного негідника, який живе з ними у 9-поверховому будинку на 8 поверсі. Тож можна зробити всією громадою так, аби під цими збоченцями горіла земля. Аби вони не могли й носа показати на вулицях Чернівців до суду.

Бо після суду і справедливого вироку на зонах з цими педофілами розмова буде коротка. Їх вмить опустять до того рівня, за яким вони втратять людську подобу.

Але коли той суд буде…

Тож бережіть дітей, люди. У Чернівцях випустили на волю двох старих педофілів!

Петро Кобевко

Р.S.

Вже другий тиждень Чернівцями шириться інформація про арешт двох старих педофілів, 74 і 66 років. вони роками заманювали до квартири 74-річного чернівчанина дівчаток з неблагополучних сімей та інтернатів. Їм платили гроші (по 500 гривень), купували їжу і деякі речі. За це дівчатка 11-13 років задовольняли жахливі забаганки старих негідників.

Часто збоченці влаштовували оргії. Свої хіть задовольняли у неприродній, збоченський спосіб.

Сусіди чули крики і зойки, які лунали з квартири. Викликали поліцію. Але стражі порядку жодного разу не увійшли у квартиру і не зупинили злочини над беззахисними неповнолітніми дівчатками.

Поліція посилалася на те, що господар не впускав її до своєї квартири, і вони не могли бачити та фіксувати протиправні дії старих збоченців.

Безкарно чинилися злочини кілька років поспіль.

Зараз педофілів упіймали на гарячому. Помістили до СІЗО. Але суд їх відпустив під заставу у сумі кількох десятків тисяч гривень.

Люди  обурилися. Писали петиції, погрожували негідникам самосудом. Тоді знову зібрався суд і підвищив ставку застави до 2 млн. грн. І знову випустив педофілів на волю.

 

 

peredplata