Про недовіру Осачуку та Ковалюку на Буковині

…Йшов 386-й день здачі в експлуатацію та отримання необхідних документів добудови Кам’янської школи…
Як депутат Чернівецької районної ради оголошую недовіру голові ОДА та першому заступнику голови ОДА за порушення Законів України: Про зверення громадян, Про освіту, Про місцеві державні адміністрації, Про місцеве самоврядування, та ін. ( і, звичайно- Закони Честі і Гідності, Закони Божі).
За катастрофічний стан доріг: Тарашани – Турятка, Димка – Михайлівка, Глибока – Петричанка, Петричанка – Кам’янка – Черепківці, Петричанка -Сучевени – Купка – Нижні Петрівці, Хотин (кільце), місто Чернівці…. перелік можете доповнити.
За брехню.
За провал програми Президента України “Велике будівництво”.
За неповагу до педагогів і працівників медичних установ.
За провал боротьби з Ковід-19.
За нефаховість та незнання територіальної організації влади в Україні.
За образу воїна АТО з Турятки, а в його особі – всіх воїнів.
За провал реформи децентралізації ( 3 райони: 80, 240, 640 тисяч мешканців???!!!).
За надання переваг одним і блокування інших .
За зневажливе ставлення до депутатів районної ради, зверхність, зарозумілість, “забронзовілість” і нарцисизм.
Вказані факти підкріплюються численними документами, публікаціями, свідченнями очевидців та є відкритому доступі.
ОСЬ ТРИ ЛИСТИ:
1-й) лист ОДА на офіс Президента ( у відповідь на звернення Глибоцької районної ради) 10 листопада 2020 року: ” …обласною державною адміністрацією запропоновано завершити реалізацію проєкту на 64.4 млн в межах кошторисної вартості 47,1млн…”???!!!
2-й) лист – відповідь Міністерства розвитку громад та територій України: ” за інформацією Чернівецької ОДА станом на 01.01.2021 року даний проєкт профінансовано в повному обсязі в межах кошторисної вартості та не потребує додаткового фінансування…”???!!!
3-й) лист- відповідь ОДА на депутатське звернення від 10.09.2021 року, мовляв, ОДА направила матеріали до Мінрегіону і фінансування проєкту буде завершено відповідно до вимог чинного законодавства… ( читайте, хто в темі- це ШОК)!!!
ПАНОВЕ Осачук і Ковалюк! Вивчіть основи державного управління і не плутайте бюджет з багетом, субвенцію з субстанцією, замовника з забудовником, забудовника з будівельником, а гонорар- з гонореєю.
до Ковалюка: Укргазвидобування- це не держбюджет; воїни АТО боронять Україну, а не їдуть туди за земельні ділянки; і пліснява у новозбудованій за сотню мільйонів гривень школі – це не про супер якісне будівництво, це ганьба.
До Осачука: Глибоцька районна рада не була замовником будівництва корпусу школи в Кам’янці ( читайте лист- відповідь Ковалюка). Депутатський корпус Глибоцької районної ради чекає спростувань у безпідставних публічних звинуваченнях про ” хтось з кимось ввійшов у порозуміння”.
P.S. Депутати Чернівецької районної ради відвідали сьогодні одну здану в експлуатацію новозбудовану школу ( яку ще торік відвідав Президент, і його ще тоді запевнили у повній готовності об’єкта)
АКТИ Є, ГОТОВНОСТІ НЕМАЄ!
Невдобно якось…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Петро Панчук, депутат
 
 

peredplata