На Глибочку сталася моторошна ДТП за участю коня

 
10.09 2021 приблизно о 3-тій годині ночі на відрізку дороги Чернівці – Сторожинець в селі Глибочок сталася моторошна аварія за участю коня, який раптово вибіг на проїзну частину дороги і потрапив під колеса автомобіля AUDI, що рухався в напрямку м.Сторожинець.
Тварина зазнала травм не сумісних із життям. В автомобілі знаходилися двоє молодих хлопців віком 20 – 21 рік.
Внаслідок ДТП пасажир помер в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню, а водій з тяжкими тілесними ушкодженнями знаходиться в реанімації.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що житель села Чудей, перебуваючи за кермом автомобіля «Audi», не впорався з керуванням і допустив наїзд на коня, який ішов дорогою. Відтак – легковик з’їхав у кювет.

У результаті аварії постраждали двоє буковинців. 21-річний житель села Верхні Петрівці від отриманих травм помер у кареті швидкої медичної допомоги під час транспортування у лікарню, а водій перебуває у відділенні інтенсивної терапії.
 

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Смертельна аварія на Буковині: 21-річний хлопець помер у кареті швидкої

peredplata