Фірташеві і його прислужникам від редакції газети «Час»: “Йдіть в пекло з вашим газом”

Газзават

Редакція газети «Час» неодноразово порушувала проблему стосунків газових магнатів з українськими споживачами. В основі цих взаємовідносин є вміле закабалення людей фірмами глитая Дмитра Фірташа, який сидить у Віденському готелі. Нікуди звідти не виходить,  бо відразу його арештують і відправлять до тюрми у США. Незважаючи на це, олігарх і глитай продовжує обдирати Україну та українську націю. Робить це руками продажних політиків, які приймали закони під його інтереси, а також холуїв-слуг у різних газових організаціях: від облгазів до фірм розподільників, доставщиків, контролерів та інших. Ці прислужники живуть за наш рахунок. Я підозрюю, що вони мають стосунки з Газпромом, ФСБ та іншими структурами країни-агресора. Якщо копнути глибоко кожного газового керівника, можна помітити, як там стирчать вуха підлої Москви.

На нашому прикладі «Чернівцігазу» її  керівник має родинні стосунки з генералом-майором ФСБ Росії. Довкола також теперішні або у минулому члени партії регіонів, яку заборонили за антиукраїнську діяльність.

Тож не виключено, що саме гроші, які качають з кишень українців газові глитаї, окрім фірташівських кишень, потрапляють й до сепаратистів Донбасу. Можливо, саме за газові кошти купують зброю, найманців для ведення війни на Сході України.

Саме про це я говорив на судовому засіданні у Чернівецькому господарському суді тоді, коли одна із газових фірм подавала до суду редакцію газети «Час». Шкода, що у рішенні суду не була жодним словом обумовлена ця позиція і ця проблема. Тому, на мою думку, допоки не буде дано такої чіткої і однозначної оцінки газовим магнатам, як ворогам України та попихачам Москви, доти ми будемо всі мати великі проблеми.

Повірте, вони зуміли придбати висококласних юристів, що закабаляють український народ. Вони зуміли навіть у свою власність перебрати всі газові мережі, навіть ті труби, які люди прокладали за свої кошти до своїх домівок.

Довкола «Чернівцігазу», наприклад, функціонують не менше , як 3 фірми-сателіти, котрі живляться за наш рахунок. Якась фірма бере гроші за розподіл газу, якась – за його доставку, а якась – за споживання. Люди не можуть визначити: кому, за що і скільки платити. До осель і організацій приходить по три платіжки. Ціни захмарні. Наприклад, за споживання газу організаціям у цьому році доведеться платити по 37 674 грн за 1000 куб. Окрім цього будуть виймати гроші за доставку та розподіл.

І нема на це ради.

Аби споживати газ зимою в оселях чернівчан, треба буде платити по 8000 грн. за тисячу кубів. Додайте ще доставку та розподіл, то буде ціна біля 10 000 грн. Коли ці ціни не зможемо осилити, то аби розірвати стосунки з глитаями-газовиками, треба написати не менше 3-4 листів у різні їхні структури. Якщо цього не буде зроблено, то вони продовжуватимуть вам нараховувати гроші за послуги, яких не надаватимуть і від яких ви вже відмовилися.

Нам тільки через суд вдалося розірвати стосунки з ними. Не встигли оговтатися, як надходить лист від АТ «Чернівцівгаз» з актами приймання-передачі природного газу. Надрукований цей акт не більше ніж 6 кеглем. Букв не видно навіть через лупу. Єдине, що можна розгледіти – це те, що  на 2021 рік місячна замовлена потужність для редакції складає 26,17 м куб., річна 314.

І це вони дозволяють собі тоді, коли від 02.04. 2019 року  самі припинили подачу газу до редакції. Досі у нас запломбовані входи і виходи у трубах. Ми не користуємося і не будемо користуватися газом до тих пір, поки не знімуть з газової труби глитая Фірташа, доки не перестануть газовики фінансувати сепаратистів та російських фашистів на Донбасі, доки газові мережі не перейдуть у власність громад.

Зараз редакція знову отримує листи від фірташівських холуїв, де нам нав’язують високі ціни  та обсяги споживання газу.

Ми вже змучилися відповідати їм, що з 2019 року не користуємося газом і не споживаємо його. Тож нам не треба ні доставляти, ні розподіляти, ні виставляти ціни за газ. Ми давно вже розірвали з вами стосунки.

Вже навіть Господарський суд Чернівецької області вирішив, що редакція розірвала стосунки з газовими глитаями на всіх рівнях і зі всіма.

Відчепіться від нас!

Петро Кобевко

Р.S. Ось які листи ми написали тим, хто не хоче відчепитисяі від редакції газети «Час».

Перший лист фірмі «Чернівцігаззбут»

«Нешановні нами керівники і працівники «Чернівцігаззбуту». Ви направили нам листа 24.09.2021р. №587-Сл- 6821-0921 де повідомляєте, що з 1.10.21 р. ціна за 1000 м куб. становитиме 37674 грн.

А далі пишете, що у разі непогодження з новою ціно,  споживач має письмово повідомити про це постачальника, вжити заходів з підтвердження через оператора ГТС на наступний місяць обсягу постачання газу іншого постачальника, уклавши з ним договір, або припинити власне споживання газу.

Тож, нешановні газові глитаї та прислужники Фірташа і Росії, ми не тільки не погоджуємо ціну на газ, а й не користуємося газом з 2019 року. Тож ідіть в пекло з вашими цінами.

Ми давно розірвали з вами будь-які стосунки».

Другий лист фірмі АТ «Чернівцігаз»:

Комерційному директору

АТ «Чернівцігаз»

Д.А Голубченку

 Редакція газети «Час» отримала вашого листа від 8.10.2021 року. 580003.1-Сл-5174-1021, у якому обумовлюєте кількість газу на місяць і рік, за які щомісячно повинна оплачувати газета «Час». Також до нього додані акти, які надруковані 6 кеглем, що можна читати тільки через лупу.

Ми розуміємо, що монопольне становище на ринку, потужні олігархи за спиною, неміряні кошти на рахунках засліпили вам очі та дозволяють зверхнє ставлення до українських людей та українських організацій.

Тому дозволимо і до вас ставитися так, як ви того заслуговуєте.

Отож, нешановне АТ «Чернівцгаз» і все ваше керівництво: редакція газети «Час» від 2019 року не користується газом, про що не раз повідомляла листами та зі сторінок газети.

Навіть Господарський суд вирішив 22 вересня цього року, що у нас розірвані стосунки з будь-якою фірмою на газовому ринку. Рішення суду від 22.09.2021 р. справа №926/730/21.

Ідіть в пекло разом зі своїми фірташами і не смердіть нам тут російським газом.

Все!

Головний редактор Української газети «Час»

Петро Кобевко

Р.Р.S. Почалося. У Житомирі після публічних обговорень тарифів на газ, де керівники  АТ “Житомиргаз” вели себе з цинічною зверхністю, великий натовп людей штурмував контору глитаїв. Зі страху перед людьми газовики напустили газу у штани. Їх не чіпали. Поки що.

З людьми до газконтори йшов сам мер Житомира.

 

peredplata