Хто такий Разумков?

Ось всі останнім часом говорять Разумков, Разумков.
А хто такий Разумков?
 
Це ідеологічний регіонал, дуже розумний, тому й небезпечний для України, як людина, котра раніше вірою і правдою служила Януковичу його партії регіонів. Він був політтехнологом партії, також кажуть очолював і молодіжку партії регіонів.
 
Як розумний чоловік він передбачив можливий кінець цієї партії і швидко вийшов з неї. А потім активно заперечував, що він був активним членом партії регіонів. А коли була можливість зробити Зеленського, він чітко зайняв місце коло нього, став радником, потім на виборах проводив всю ідеологічну роботу для партії слуга народу і для Зеленського.
 
Раніше публічно розмовляв тільки російською мовою. Захищав Медведчука, Козака і їхні телеканали. А зараз веде якусь незрозумілу гру для себе, Росії, Зеленського. Хтозна, може вони разом там щось надумали колотити, щоби ще раз або Зеленський залишився на посаді, або Разумков стане президентом на крайній випадок.
 
Для Росії та Путіна вони одинакові. Це його кадри.
 
У Чернівецькій області вже також визначилися ті, хто мають ходити під Разумковим.
Це Козак і його компанія з бесссарабських політиків, це народний депутат Божик, який також обирався по бессарабського окрузі. А головою партії швидше за все в області стане перший заступник голови обласної ради Гуйтор, колишній регіонал, тепер ще “зелений”.
Міську організацію майбутньої партії Разумкова очолить депутат Просяний. Оба вони з партії Зеленського, оба вони продають Зеленського. А потім і Разумкова продадуть, якщо це буде вигідно…
 
Все покаже ЧАС
 
 
 
 

peredplata