На хабарі викрили радника голови ОВА Осачука, керівника БО «БФ «Волонтерський штаб захисту України» Володимир Дороша

І знову кримінал з гуманітаркою…. І знову люди наближені до Осачука… Сьогодні правоохоронці викрили чергові оборудки людей з оточення Осачука.

Як стало відомо БукІнфо із власних достовірних джерел, керівник БО «БФ «Волонтерський штаб захисту України» Володимир Дорош разом зі своїми підлеглими по благодійній організації налагодили схему ввезення на територію України автомобілів в якості гуманітарної допомоги для подальшого перепродажу та отримання вигоди.

За попередньою інформацією, спритні ділки продали 4 автомобілі, що завозилися в Україну, як гуманітарна допомога.

Особливо заслуговує на увагу те, що Дорош Володимир є радником голови Чернівецької ОВА Осачука, якого голова ОВА, напевно, як наближеного волонтера нагороджував відзнакою «На славу Буковини».

Сумнівна відзнака, враховуючи торгівлю гуманітраною допомогою під час війни. Але в цій осачуковій “команді УХ” все можливо… і часто сходить з рук. Побачимо, що буде цього разу…

Андрій ПОДІЛЬСЬКИЙ, БукІнфо (с)

https://bukinfo.com.ua/oblasna-vlada/na-habari-zatrymaly-kerivnyka-bo-bf-volonterskyy-shtab-zahystu-ukrajiny-volodymyr-dorosha-kazhut-torguvav-prygnanymy-yak-gumanitarka-avtomobilyamy

peredplata