У п’ятницю, 17 лютого, на Буковині відбудеться режимний день вимірювання електроенергії

Фахівці проводитимуть заміри необхідно споживання, тож буковинців закликають використовувати електроенергію без обмежень.

Про це нагадує Чернівціобленерго.

Завтра, 17 лютого, у Чернівецькій області плануємо провести режимний день замірів фактичного споживання електроенергії. Це необхідно для того, щоб знати скільки потрібно електроенергії мешканцям краю для життя у нормальних умовах.

Тож, усі мешканці краю, а також бізнес, виробничі підприємства, державні установи – у п’ятницю живемо і працюємо разом з вами у комфортному режимі споживання електроенергії. Хоча нині зимова погода нас дещо балує, за обсягами використання електроенергії упродовж наступної доби на Буковині, у подальшому будуть відкориговані ліміти споживання для нашої області (коли виникне необхідність знову застосувати обмеження споживання).

 Життя за графіками погодинного споживання ще може повернутися до нас. Це залежатиме від можливих руйнувань об’єктів енергосистеми, різкого похолодання та збільшення споживання електроенергії або інших факторів, які призведуть до дефіциту потужності в системі.

 Якщо не буде змін, завтра проводимо режимний день замірів споживання. Якщо будуть зміни – оперативно повідомимо.

peredplata