ЩОДО КОНФІСКАЦІЇ МАЙНА У ОЛІГАРХІВ !

 
Народ України, для усунення олігархів від влади і позбавлення їх економічних та фінансових ричагів впливу на політичні та адміністративні процеси в державі – МАЄ ДВА ШЛЯХИ:
ПЕРШИЙ – Це запровадження конфіскації награбованого майна в українських олігархів – через процедуру досудового і судового слідства та ухваленими обвинувальними вироками суду, що за діючим законодавством може затягнутися на дуже тривалий і не визначений час.
Тож, для здійснення такого, але пришвидшеного виду конфіскації нам необхідно абсолютно нове, дійове і ефективне процесуальне та кримінальне законодавство, яке може ухвалити тільки законодавчий орган держави, яким у нас є Верховна Рада України. Отже, все знову втикається в законодавчий орган держави, тобто реформи на вимогу народу України, треба починати з переобрання Верховної Ради України, а потім судової та правоохоронної системи і формування Уряду на нових демократичних, справедливих і зрозумілих всім принципах, тоді це буде і логічно і за законом правильно.
ДРУГИЙ – Це націоналізація майна в олігархів у формі великого капіталу та звернення його у загальнонародну власність із постановкою на баланс держави, шляхом застосування положень статті 5 Конституції України – за рішенням Всенародного Віче у місті Києві, як джерела влади.
НАРОД УКРАЇНИ! ТИ МАЄШ ЦЕ ЗНАТИ, ТВЕРДО УСВІДОМИТИ І ВПЕВНЕНО ДІЯТИ, БО ЦЕ ТВОЄ ПРИРОДНЄ І КОНСТИТУЦІЙНЕ ПРАВО – ПРАВО ВИБОРУ !!!

peredplata