Мисливські угіддя – бессарабському поміщику: чи вдасться роздерибанити землю на Буковині

На сесії Чернівецької обласної ради виникло одне цікаве питання. Це про надання у користування мисливських угідь в Чернівецькій області громадським організаціям. З’ясовується, що мисливські угіддя хочуть віддати у Банилові-Підгірному до громадських організацій, таких як ”Бессарабський мисливець”, ”Зубровиця”, ”Рись дністровська”. З назв уже помітно, що ці ГО далекі від Карпат. Вони близькі до Сокирян. Що ще шукає в горах бессарабський поміщик?
ЧАС покаже… 
Депутатом обласної ради Володар Часу наполегливо рекомендує під час війни не голосувати за будь-які земельні питання. бо тут ви вже грайтеся по-справжньому з вогнем.

Володар Часу володіє інформацією, що саме ”Бессарабський мисливець” як громадська організація зареєстрована в Дністровському районі у селі Олексіївка і має свої угіддя десь там навколо сіл Олексіївка, Романківці А тепер просить ще 4 тисячі гектарів мисливських угідь десь біля Дністра. депутати можуть віддати такий ласий шматочок землі мисливських угідь одній громадській організації. І це під час війни. якщо ви думаєте, що війна все спише, то глибоко помиляйтеся. нічого нікому не спишеться.
До речі ця організація зареєструвалася трохи більше року тому. саме тоді, коли вже була сформована обласна влада, на яку має вплив сокирянський поміщик.

Окремі депутати облради, зокрема воїн, який воює на сході, попередив колег, що не варто голосувати за це питання. тому що воно крім іншого, на контролі тих воїнів  у Чернівецькій області, які зараз воюють з росією і коли вони повернуться потрібно буде їм давати землі, а вони вже будуть віддані бессарабсько-буковинським поміщикам.

На жаль, тільки 15 депутатів проголосували за те, аби зняти питання з розгляду. Напевне, депутати вже були підготовлені до дерибану землі, лісів, надр, гір, води…
Володар Часу триматиме на контролі ситуацію з мисливськими угіддями, які хочуть роздерибанити погані люди в області.

Прізвища і адреси депутатів, які голосуватимуть за дерибан лісів, будуть висіти на кожному стовпі та смереці…
ЧАС покаже кожного поганця. 
Будьмо уважні…

peredplata