На Чернівецькій митниці тривають обшуки

З джерел, яким довіряє “Володар Часу” стало відомо, що саме зараз проводяться обшуки у Головному офісі держмитниці України в Києві та на Чернівецькій митниці.

Як з’ясувалося, йдеться про ухвалу Печерського суду щодо розкрадань великої суми грошей на будівництві пунктів пропуску Красноїльськ і Дяківці на Буковині. 
На Красноїльськ було витрачено як мінімум 100 млн грн, на Дяківці спочатку 22 млн, а потім ще додавали, а потім ще…
Тобто суму назвуть тоді, коли визначать і арештують злодіїв.

Обшуки у Чернівецькій митниці проводить поліція київська. Швидше всього йдеться про великі розкрадання коштів під час будівництва пункту пропуску у Красноїльську. 
Під час розкрадання грошей навіть не розрахувалися з фірмою, котра будувала пункт. Після цього будівельники вирішили зняти з приміщення пропуску дах, який зробили за свої гроші.

Також зі стін заберуть інші матеріали, які укладали. Тобто пункт пропуску розберуть. Тож треба було  стільки вкрасти грошей, щоб навіть, не розрахуватися за роботу будівельників.

Від редакції. Стало відомо, що обшуки у Чернівцях проводяться не тільки на митниці, а і в інших структурах. Зокрема, у правоохоронних. Проводять їх правоохоронці з Києва, бо не довіряють чернівецьким.
Чернівці і Буковина, напевне, стає такою собі українською Сицилією, де почався розгул мафії, яка контролює майже всі сфери бізнесу та криміналу.
Як буде і що дадуть такі обшуки Володар “Часу” повідомлятиме постійно. 

peredplata