У Чернівцях фірма з кримінальним шлейфом самочинно зводить АЗС

Активісти чернівецького осередку ВГО “Стоп корупції” отримали інформацію про ймовірно несанкціоновані будівельні роботи на земельній ділянці по вулиці Південно-Кільцева. За попередньою інформацією, тут самочинно зводять АЗС, а її власником може бути місцевий бізнесмен Андрій Гамазинський, який раніше вже потрапляв до поля зору правоохоронних органів через махінації зі збутом скрапленого газу.

Знімальна група СтопКору спільно з представниками відокремленого підрозділу відвідала будмайданчик у Чернівцях і зафіксувала активний перебіг імовірно незаконних робіт, за якими може стояти фірма з кримінальним шлейфом. Подробиці – у відеорепортажі Ігоря Доценка.

Як встановили журналісти, на території сумнівного об’єкту вже поклали тротуарну плитку, встановили споруду з каналізаційним відсіком та ємність для пального. Ймовірний ініціатор будівництва – місцевий “магнат” Андрій Гамазинський, власник ТОВ “ПрутГаз” та АЗК “EURO GAS”.

Структури Гамазинських фігурують у розслідуванні СБУ

Як повідомили журналістам у Департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради, за фактом можливого незаконного будівництва на Південно-Кільцевій представники мерії вже склали заяву до поліції щодо порушень і самочинного будівництва.

Водночас, сам Гамазинський від імовірно нелегального бізнесу “відхрестився”.

Нагадаємо, нещодавно СБУ провела обшуки у Сторожинецькому Центрі первинної медико-санітарної допомоги у Чернівецькій області. Йдеться про справу щодо незаконного оформлення “білих білетів” для близько 200 військовозобов’язаних чоловіків. За інформацією інсайдерів, така масштабна схема навряд чи могла бути реалізована без відома керівництва закладу: директора Олега Триколіча та його заступника Сергія Гринчука.

Джерело: Стопкор

 

peredplata