На Буковині впіймали двох офіцерів хабарників-податківців. ОНОВЛЕНО

З джерел, яким довіряє газета ЧАС, стало відомо, що сьогодні до полудня ДБР впіймали двох хабарників-податківців у ДФС Чернівецької області. Це – два полковники податкової міліції.

Кажуть, що це рідкісні негідники, які грабували підприємців та Державу. Їх неодноразово попереджували про негідну поведінку офіцерів. Не доходило. Більше того ці негідники писали доноси на порядних працівників ДФС.

Хабарникам світить кримінал до 10 років тюрми.

Як повідомили нас з прес-служби ДФС, ситуація з затриманням двох високих офіцерів трохи інакша, ніж її описала газета. З”ясовується, що сьогодні до полудня ДБР цим майбутнім хабарникам ( ще не було суду ,тому їх ще не можна назвати офіційними хабарниками. Неофіційно ЧАС їх такими називає. Бо так воно є і ніхто цього не заперечить – ред.) вручили підозри. Тобто вони хабарі брали раніше, а підозри вже нарешті є. Кажуть, що часто і системно.

Буде суд. І ЧАС про це буде писати

Чекайте…

З’явився  коментар пресслужби ГУ ДФС у Чернівецькій області  щодо інциденту, ось, що вони повідомляють:

“28.01.2021 року у приміщенні ГУ ДФС у Чернівецькій області працівники  УСБУ у Чернівецькій області в рамках досудового розслідування  кримінального провадження, внесеного до ЄРДР у 2019 році, проводили слідчі дії.”

peredplata