До уваги суб’єктів господарювання, які мають право на здійснення реалізації алкогольних напоїв!

 
Нагадуємо, на території Івано-Франківської області діє заборона на торгівлю алкоголем для військовослужбовців та всіх осіб, одягнених у форму.
Крім цього, згідно Наказу Івано-Франківської ОВА, на території Івано-Франківської області діють обмеження щодо торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі.
Згідно з документом:
Заборонено роздрібну торгівлю алкогольними напоями (крім пива) і речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів) на території Івано-Франківської області з 23:00 год. поточної доби до 07:00 год. наступної доби, починаючи з 05.08.2024 до прийняття окремого рішення.
Торгівля алкогольними напоями і речовинами, виробленими на спиртовій основі, на території Івано-Франківської області дозволена з 07:00 год. до 23:00 год., за винятком продажу таких товарів військовослужбовцям та іншим особам, одягненим у військову форму одягу, однострій та формений одяг.
Довідково
У серпні 2024 року було внесено зміни до наказу Івано-Франківської обласної військової адміністрації від 04.04.2022 № 12 «Про встановлення обмежень щодо торгівлі алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, на території Івано-Франківської області», якими змінено часові межі, на які розповсюджується заборона.
Інформує відділ правової, кадрової та мобілізаційної роботи Снятинської міської територіальної громади

peredplata