У Чернівцях біля перинатального центру «виріс» кіоск: чиновник каже, що незаконно

У Чернівцях на території реконструйованого перинатального центру з’явився кіоск.

Як повідомив у Facebook начальник управління контролю за благоустроєм Чернівців Сергій Обшанський, дозвільних документів на розміщення цього об’єкту немає.

“Дуже довго будували і пафосно відкривали наш обласний перинатальний центр. Щойно завершився благоустрій цієї території, тут з’явилася ось така споруда. Це називається: “А там я посаджу помідори”, – сказав Обшанський на відео, яке він оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі.

За словами посадовця, ордер на розкопки території в очолюваному Обшанським управлінні ніхто не брав.

“По-друге, за яким рішенням тут стоїть цей кіоск?”, – сказав керівник управління контролю за благоустроєм.

Водночас Обшанський вважає, що якщо це територія обласної ради, то це ще не означає, що кожен чиновник, де собі захотів, там “вліпив” усе, що захотілося.

Керівник управління додав, що в понеділок у міськраді відбудеться засідання комісії, під час якого посадовець розбиратиметься, як і чому поблизу перинатального центру з’явився кіоск.

“Даний кіоск виходить на вулицю Буковинську. Ніяких дозвільних документів на розташування, паспортної прив’язки на дану споруду не існує”, – сказав чиновник.


У Чернівцях демонтують кіоск, який збудували на території перинатального центру.

Про це повідомляє Суспільне Буковини з посиланням на начальницю управління департаменту місто-будівельного комплексу Мар’яну Гавриллець, пише molbuk.ua

Рішення про демонтаж споруди, яку збудували на території перинатального, прийняла виїзна комісія Чернівецької міської ради.

За словами посадовиці, ні підприємці, ні керівництво перинатального не звертались, аби отримати дозвіл на будівництво. Відтак споруда є незаконною.

Комісія звернеться до виконавчого комітету з пропозицією демонтувати МАФ.

Нагадаємо, у Чернівцях на території реконструйованого перинатального центру з’явився кіоск.

peredplata