“Мабуть, акція”: у Чернівцях чоловік знайшов у пачці гречки мишу

У Чернівцях чоловік стверджує, що знайшов у крупі гречки мертву мишу.

Про це Віктор Бурачек розповів на своїй сторінці у Facebook.

 

“Ще’м такого не пацив”, як сказала би колись моя прабабка… Воно, звичайно, приємно, коли тобі до каші ще й м’ясця підкидають… Але… Ну, не мишачого ж… Тому, панове, порада: не висипайте гречку відразу до каструлі – спробуйте спочатку в мисочку, – написав він у дописі.

У коментарях представник підприємства зазначає, що ймовірність такого випадку неможлива, а перед поспішними висновками потрібно розібратися у ситуації.

“Якщо це наша продукція, ми маємо розуміти, який номер партії виробництва, і де ви купили. В компанії впроваджена система контролю і лабораторних досліджень на етапі прийому сировини, тому вірогідність такого випадку неможлива”, – написав він.

Декілька годин опісля, допис з сторінки чернівчанина був видалений, а підприємство звернулося до редакції molbuk.ua вимагаючи пояснень, адже ми поширили цю новину.

Щоб розібратися у ситуації, кореспондентка molbuk.ua звернулася до самого автора допису, щоб дізнатися, чому допис був видалений та чи справді такий випадок був.


Як видно зі скрінів переписки, чернівчанин каже, що такий інцидент був, а видалив допис через “надмірні й не завжди коректні коментарі…”.

У підприємстві ж впевнені, що такого бути не могло, до того ж і сам допис вже видалений.

Допис у соцмережі Бурачек видалив, але журналісти molbuk.ua встигли зробити знімок екрану.

peredplata