380 діток, серед них 13 буковинців чекають на подарунок: стань чарівником заради втілення дитячих мрій

Поліцейські об’єдналися з благодійниками заради втілення дитячих мрій

Звісно, коли майже 300 днів Україна потерпає від збройної агресії росії, найбільшою нашою мрією є мир на рідній землі. І майже 300 днів мільйони українців роблять надможливе для наближення цієї спільної мети. Але сьогодні ми хочемо звернути увагу кожного на маленьких мрійників – дітей, у яких ця війна забрала все, залишивши тільки мрії. Саме тому поліцейські всієї України разом із Фондом Валерія Созановського започаткували доброчинний соціальний проєкт «Мріяти про майбутнє разом». Зверніть увагу: кожен небайдужий може долучитися до ініціативи та стати добрим чарівником для дитини, яка нині опинилася в складних життєвих обставинах.

Наразі з усіх регіонів нашої держави обрано приблизно 380 маленьких українців, які потребують посиленого захисту. Ознайомитися зі списком дітей та їхніми мріями можна за окремим посиланням. Є серед них і 13 буковинців. За тим же посиланням ви дізнаєтеся і про додаткові потреби юних мрійників – продукти харчування, засоби гігієни, одяг і взуття, канцелярське приладдя та інші речі для розвитку творчих і спортивних здібностей.

Долучитися до втілення дитячих мрій можна за посиланням, де розміщена анкета для потенційних «чарівників». Також є можливість переказу коштів, які будуть спрямовані на підтримку малечі.

Впевнені: поєднавши зусилля, ми легко зможемо реалізувати будь-які грандіозні та дійсно важливі справи. Об’єднуємося заради нашого майбутнього – щастя українських дітей!

peredplata