Як кішка вказує на присутність негативу в домі: звертайте увагу

Люди здавна вважали кішок загадковими істотами і наділяли їх магічним потенціалом.

І досі вважається, що, наприклад, кішки відчувають негативну енергію в домі. Вважається, що ці, часто милі, пухнасті співмешканці володіють здібностями охороняти людей від потойбічних сил. Тому якщо кішка щось робить, навряд чи це відбувається просто так.

Як поводиться кішка, коли відчуває небезпеку
На думку біоенергетиків, кішки реагують на нечисту силу кількома способами.

Наприклад, кішка вказує на присутність негативу в будинку, коли довго вдивляється в одне місце (як ніби щось там бачить). Також вона спеціально обходить стороною деякі місця в приміщенні, або навпаки, ці локації можуть привертати підвищену увагу вихованця.

Але це не єдині способи. Несподівана агресія вихованця проти господаря може знаменувати те, що людина принесла негативну енергію. Можливо, це подарунок від недоброзичливця. Якщо тварина зашипіла, наїжачилася, згадайте, де ви були, із ким зустрічалися та чи принесли додому що-небудь із цих місць або від цих людей.

Також кішка відчуває негатив, якщо відмовляється від їжі та ігор. Якщо така поведінка тварини не пов’язана з її здоров’ям, вона може означати присутність злих людей в приміщенні або предмета з негативною енергетикою.

Якщо додому приходить людина, яка вихованцеві не подобається, поведінка може бути різною, але точно її не можна буде назвати доброзичливою. Кішка може довго вдивлятися в такого гостя та триматися від нього подалі. Також кіт почне тікати, ховатися, шипіти, виляти хвостом і навіть намагатися вдарити лапою гостя з поганими думками.

А ще кішка може залишати будинок. Це відбувається з різних причин, наприклад – ваш улюбленець забирає з собою погану енергетику. Або просто не справляється з потойбічними силами.

Коти забирають смерть – чи це правда
Вважається, що кішки відчувають, коли їх господареві нездужає. Вони лягають поруч і забирають на себе негативну енергетику, після чого людині стає легше. Хоча після такого вихованець може захворіти сам.

А чи можуть кішки відчувати смерть? З наукової точки зору, поведінка котів у таких випадках ґрунтується на їхньому нюхові – він у рази краще людського і вловлює речовини, які виділяє хвора або вмираюча людина. Часто дивна поведінка вихованця змушує людину перевірити ще й своє здоров’я.

Ще іноді можна помітити, що кішка спить на місці померлої людини. Чому так відбувається, навіть якщо раніше вона ніколи там не спала? Один із можливих варіантів – вихованець просто чекав, поки звільнитися затишне місце, з якого його раніше завжди зганяли. Також, імовірно, тварина просто сумує за людиною, а на тому місці є її запах.

Більш містична причина, знову ж таки, пов’язана зі здатністю кішок мати зв’язок з потойбічними світами. Вихованець таким чином може “проводжати” померлу людину в інший світ.

peredplata