Содомський шабаш у Чернівцях 26 липня

У день визволення міста від мера Каспрука, 26 липня, призначено гей-парад. По вулицях Чернівців ходитимуть геї, лесбіянки, транссексуали та інші люди нетрадиційної сексуальної орієнтації. Вони вимагатимуть прав займатися сексом так, як самі хочуть. Хоча у Чернівцях їм ніхто жодного разу не перешкоджав содомським ігрищам. Нехай собі, як знають… Але не привселюдно. Не на очах у мирних містян, дітей…
Знаючі люди взагалі кажуть, що це виходять на вулиці зовсім не гомосексуали, лесбіянки та трансгендери. Це швидше всього виходять єврогрантоїди. Їм за це будуть платити гроші. Бо комусь стало дуже вигідно показати Україну, як країну содомоненависницьку. Ще ці ЛГБТеішники, як вони себе називають, нариваються на мордо биття. Коли їх б’ють, то більше за це платять.
А з іншого боку проти содомітів вийдуть ті, хто буде їх бити. Напевне, і їм вигідно так робити. Можливо і їм за це заплатять. Але вже інші структури та люди.
А Каспрук – мер і Продан – секретар, використають одних і інших у своїх інтересах. Тут тільки одне питання: хто кого буде використовувати? І чиїми послугами користуватиметься: Каспрук використає геїв для втримання влади чи Продан використає содомоненависників для зняття цієї ж влади?
Час покаже 26 липня!

peredplata

5 thoughts on “Содомський шабаш у Чернівцях 26 липня

  1. Ця стаття абсолютно некоректна і практично вся інформація в ній висмоктана з пальця. Не медіа, а помиї

    1. Цілком згідна. Люди, будьте освіченими та людяними по відношенню до інших людей.

  2. Це преса?????? Соромно.. Боже як соромно, що є таке видання

  3. Жахливо це читати. Соромно за те, що люди, котрі описували цю статтю, абсолютно ніякого поняття не мають про інших людей та толерантне ставлення до них.

Comments are closed.