Журналіст передбачив трагедію майбутнього нового президента Украї

Новообраний президент України в будь-якому випадку опиниться під шквалом критики народу, який буде від нього вимагати неможливого.

Таку думку висловив український журналіст Павло Казарін в своєму відеоблозі для «Крим. Реалії», яким він поділився у Twitter.

«Хто б не став президентом країни – йому доведеться непросто. Український виборець вважає головними проблемами зростання цін, тарифи і війну на Донбасі. Але жодну з цих проблем президент вирішити не може», – вважає Казарін.

Журналіст пояснив це тим, що, по-перше, економіка є вотчиною прем’єр-міністра, по-друге, керувати цінами держава не може, а по-третє, тарифи в країні від початку були занижені, і тільки тепер виходять на ринковий рівень.

«А ще будь-який мешканець Банкової не в силах зупинити війну. Він може її тільки програти, тому що припинити війну може лише той, хто її почав, – Кремль. У цьому і полягає трагедія майбутнього президента України. Виборець чекає від нього неможливого. А те, що президенту під силу, не користується попитом. Хто б не переміг, він стане антигероєм одразу після інавгурації», – резюмував Казарін.

«Хто б не став президентом країни – йому доведеться непросто. Український виборець вважає головними проблемами зростання цін, тарифи і війну на Донбасі. Жодну з цих проблем президент вирішити не в змозі».

Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/05/04/zhurnalist_peredbachyv_tragediyu_maybutnomu_prezydentovi_ukrainy_1565035

peredplata