На Комарова напали в Черкасах, журналіста намагаються врятувати у реанімації: перші деталі

Місцеві журналісти пишуть, що їх колега перебуває у вкрай важкому стані

У Черкасах стався страшний інцидент. Так, на вулицях міста побили журналіста-розслідувача Вадима Комарова. У даний момент працівник ЗМІ знаходиться в реанімації третьої міської лікарні у важкому стані.

Про це стало відомо завдяки повідомленню депутата міськради Олександра Радуцького.

“Необхідна допомога всіх світил медицини та молитва за його здоров’я. Гарантії 50 на 50”, – повідомила у Facebook родичка журналіста Світлана Комарова.

Вадим Комаров
Місцеві журналісти пишуть, що Вадим Комаров знаходиться у вкрай важкому стані. Побитого журналіста з розбитою головою сьогодні близько дев’ятої години ранку побачили перехожі просто на вулиці на перехресті Надпольної та Небесної Сотні. Вони й викликали “швидку”.

Наголошується, що Вадим Комаров в своїх публікаціях не раз підіймав дуже гострі теми. Одна з найгучніших публікацій за останній час – про обставини п’яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова: розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція в Черкаській міськраді. У 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що будинок депутата Павла Пинзеника пограбували. Інцидент стався під Києвом, смт Глеваха. Як стало відомо, четверо осіб вчинили розбійний напад на будинок депутата Верховної Ради від фракції “Народний фронт”, першого заступника голови комітету з питань регламенту та організації роботи парламенту Павла Пинзеника. Суму викрадених коштів представник поліції Микола Жукович не назвав.

У Черкасах жорстоко побили відомого місцевого журналіста Вадима Комарова.

Про це повідомив голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, Комаров перебуває в реанімації “у надзвичайно важкому стані”.

“Журналіст часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох у Черкасах, хто мав велику владу і великі гроші”, – додав Томіленко.

Як пише місцеве видання “Прочерк“, побитого журналіста з розбитою головою у суботу близько 9 години ранку побачили перехожі на вулиці на перехресті вулиць Надпільної і Небесної Сотні. Перехожі й викликали “швидку”.

Зазначається, що Комаров у своїх публікаціях не раз порушував дуже гострі теми, зокрема, нещодавно писав про обставини п’яного бунту в Черкаській колонії №62. Він також писав про розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупцію в Черкаській міськраді. У 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Пізніше депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький повідомив у Facebook, що Комарова прооперували, він перебуває в комі.

У поліції Черкаської області повідомили, що за фактом нападу на черкащанина відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Там повідомили, що напад на жителя Черкас стався в суботу близько 9 години ранку на одній із вулиць у центрі міста.

“Як стало відомо правоохоронцям, потерпілий йшов по вулиці та на нього напав невідомий чоловік, який завдав йому тілесних ушкоджень, після чого зник з місця події”, – додали в поліції.

peredplata