Новорічну промову Зеленського писали психологи з Московського державного університету.

У роботі над новорічною промовою президента України Володимира Зеленського брали участь психологи, які раніше закінчили Московський державний університет, а тепер працюють в команді глави держави.

 

Про це написала російський психолог Юлія Морозова, яка стверджує, що над промовою українського президента працювали її колишні однокурсники.

Так, жінка заявила, що в промові президента України Володимира Зеленського чітко відчувається робота її колег, які раніше вчилися з нею в МДУ, а тепер працюють в команді Зеленського.

“Сьогодні всією сім’єю подивилися. І Українська мова не завадила зрозуміти суть. Круто, звичайно. Мої однокурсники з психфаку МДУ працюють в його команді. І це відчувається”, – написала жінка.

Новорічну промову Зеленського писали психологи з Московського державного університету Новорічну промову Зеленського писали психологи з Московського державного університету

 

Нагадаємо, раніше директор аналітичної групи “Левіафан” Микола Мельник заявив, що раніше президент Петро Порошенко казав, що головне – державні символи, такі як мова, віра, прапор, то зараз Зеленський зазначив, що це вже другорядне, а головне – людина та її бажання.

Зеленський так остаточно зруйнував мости між ним і 30% населення, які не бажають миру за рахунок поступок і для яких мова і прапор мають значення. Тобто він знищив зв’язок з тими пасіонаріями, які п’ять років намагалися захищати країну.

Піднявши питання мови та національної ідентичності, Зеленський навмисно чи не навмисно ще більше розколов суспільство.

Якщо говорити спрощено, то він сказав: не важлива символіка, а важливий “холодильник”, щоб вам було, що їсти. А яка тут буде країна – Україна, Росія, “Новоросія” – то вже не так важливо.

peredplata