Кубок Бориса Горелікова у Чернівцях

На стадіон готельно-ресторанного комплексу «Маленький Париж», вул. Яблунівська, 10А  29.05.2021  церемонії відкриття турніру: 09:45 Початок матчів о 10:15
Кубок Бориса Горелікова 2021 проводиться на честь відомого в Чернівцях та на Буковині арбітра, делегата матчів УПЛ, одного з засновників Чернівецької міської дитячо-юнацької футбольної ліги, футбольного функціонера Горелікова Бориса Ароновича.
Під час турніру буде проведена виставка «Сторінками історії чернівецького єврейського фізкультурно-спортивного товариства Маккабі 1914 – 1940» з нагоди 100-літнього ювілею перемоги «Маккабі» в чемпіонаті міста з футболу 1920 р.
Футбольний турнір Gorelikov Cup 2021 у Чернівцях у категорії дітей віком до 11 років став одним з проєктів, який отримав підтримку в офіційного представництва Федеративної Республіки Німеччина в Україні.
Турнір проводиться в рамках освітнього проєкту «Вчимося пам’ятати». Проєкт «Вчимося пам’ятати» проводиться за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у рамках програми з розширення співпраці з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства. Проєкт знаходиться під патронатом Центральної ради євреїв Німеччини.
Партнери турніру: Посольство Німеччини в Україні, Чернівецька міська рада, готельно-ресторанний комплекс «Маленький Париж», газета «Голос України», Моршинська, Кінобригада, Асоціація футболу Чернівецької області, Чернівецький музей історії та культури євреїв Буковини, футбольний клуб «Франкфурт», спортивний клуб «Маккабі» Німеччина, спортивно-гімнастичний клуб «Маккабі» Чернівці та інші.
На церемонії відкриття очікуються: Чернівецький міський голова/заступник Чернівецького міського голови Надзвичайний та Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні / Представник Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Києві Олександр Столер, організатор Кубку Бориса Горелікова 2021, менеджер футбольного клубу Франкфурт, Німеччина, онук Бориса Горелікова Юрій Сєбов, організатор Кубку Бориса Горелікова 2021, директор футбольних клубів УПЛ, організатор фіналу Ліги чемпіонів УЄФА Маттіас Андре Ріхтер, співорганізатор турніру, керівник проєкту «Вчимося пам’ятати», активний промоутер співпраці між містами Дюссельдорф, Німеччина та Чернівці, Україна
У турнірі беруть участь 8 команд, які представляють Чернівецьку, Івано-Франківську та Вінницьку область.
Учасники Gorelikov Cup 2021: 1. ДЮФК «Юніор» Мигове, Чернівецька область 2. ДЮСШ «Вижниця-Іспас», Вижницький район, Чернівецька область 3. ФК «Варатик» Коломия, Івано-Франківська область 4. ДЮФК «Ніка-05» Івано-Франківськ 5. ФК «Спарта» Чернівці 6. ФК «Топорівці», Чернівецька область 7. ДЮСШ «Колос» Бар, Вінницька область 8. СГК «Маккабі» Чернівці
Команди грають у двох групах, по 4 команди в кожній. Команди грають у своїх групах в одне коло кожен з кожним. Дві найкращі команди з кожної групи виходять у півфінал турніру. Матч складається з двох таймів, по 10 хвилин кожен. Перерва між таймами складає 3 хвилини. На турнірі буде зіграно 16 матчів – 12 матчів групового раунду, 2 півфінали, матч за 3-є місце та фінал.
Матч відкриття: Спарта Чернівці – Ніка-05 Івано-Франківськ, який розпочнеться о 10:15 Після завершення турніру, команди та усі гості турніру запрошуються на спільний перегляд фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться у ресторані готелю «Маленький Париж».
У перервах між матчами будуть також конкурси для глядачів та гостей турніру. Фінальний матч турніру відбудеться приблизно о 17:30, але час фінального матчу залежить від перебігу всіх матчів на турнірі.
Нагородження команд та церемонія закриття турніру відбудеться після фінального матчу.
Багато цікавої інформації Кубок Бориса Горелікова 2021 можна знайти у соцмережах турніру: Facebook сторінка турніру: facebook.com/gorelikovcup Instagram сторінка турніру: instagram.com/gorelikovcup Контакти E-mail: gorelikovcup@gmail.com Телефон: +38 (068) 637 97 95 Юрій
Запрошуємо усіх жителів та гостей міста Чернівці відвідати міжнародний юнацький турнір з футболу! http://gmail.com/
 

peredplata