Знайомтеся! Новий міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок!.

 Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-“Ярая русофобка и противница “Северного потока – 2″… — такими та іншими подібними епітетами у Росії хатактеризують лідера фракції “Зелених”, а нині міністра закордонних справ Німеччини Анналену Бербок. Істерикою офіційної Москви глибоко задоволений!
Від себе додам, що мені дуже імпонує коли Анналена Бербок називає Росію “російським режимом”! Як хочеться, щоб наш Дмитро Кулеба знайшов спільну мову з Анналеною Бербок.
Анналена Шарлотта Альма Бербок (Annalena Charlotte Alma Baerbock) народилася 15 грудня в Ганновері 1980 року.
Освіта:
Середню освіту Анналена Бербок одержала у Гумбольдтівській школі в Ганновері. За програмою обміни учнями один рік навчалася у американському коледжі у Флориді.
У 2000-2004 роках вивчала політологію та публічне право в Гамбурзькому університеті. 2005 року отримала ступінь магістра міжнародного публічного права Лондонської школи економіки (LSE). У 2005 році пройшла стажування у Британському інституті міжнародного та порівняльного права (BIICL).
Заміжня, виховyє двох доньок.
Політична діяльність:
У 2005 році Бербок стала членом “Союзу 90/Зелені”. У жовтні 2008 року її було обрано до виконавчої ради державної групи своєї партії у Бранденбурзі, а наступного року Анналена Бербок зайняла посаду голови ради, яку вона обіймала до 2013 року. З 2008 до 2013 року вона була представником Федеральної робочої групи по Європі.
З 2018 року обіймає посаду голови партії (спільно з Робертом Хабеком). 19 квітня 2021 року федеральне правління партії висунула її як кандидат у федеральні канцлери Німеччини на виборах у 2021 році.
Від сьогодні Анналена Бербок очолить міністерство закордонних справ Німеччини!
Тепер маю велику надію, що “Північний потік – 2” не пройде!
На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, квітка, на відкритому повітрі та дерево
 
 
 
 
 
 
 
 

peredplata