Суд ухвалив рішення про арешт третього фігуранта резонансного злочину у Врадіївці

Суд ухвалив рішення про арешт третього фігуранта резонансного злочину у ВрадіївціЦентрального району Миколаєва ухвалив рішення про арешт другого міліціонера Євгена Дрижака, затриманого 2 липня за підозрою в зґвалтуванні Ірини Крашкової.

Як повідомили агентству \”Інтерфакс-Україна\” у прес-службі прокуратури Миколаївської області, суд задовольнив подання прокуратури й обрав запобіжний захід Є.Дрижаку у вигляді утримання під вартою на два місяці.

Як повідомлялось, у Врадіївці (Миколаївська обл.) 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну жінку, вивезли її в лісосмугу біля села Сирового, побили та зґвалтували. У постраждалої – відкриті переломи черепа, різані рани на голові, обличчі, численні забої та гематоми. Жінці вже зробили дві хірургічні операції, стан її розцінюють як важкий.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили та зґвалтували два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук і старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист Михайло Рабіненко.

Д.Поліщука та М.Рабіненка заарештували 30 червня, а перебування Є.Дрижака на волі викликало протести з боку місцевих жителів. 1 липня вони протестували біля райвідділу міліції з вимогою притягнути до відповідальності причетних правоохоронців.

2 липня Є.Дрижака затримали.

Згодом прокуратура Миколаївській області підготувала та направила до суду подання про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту затриманому Є.Дрижаку.

Джерело

peredplata