Янукович присвоїв звання \”народного артиста\” сексуально-стурбованому матюкливому \”співаку\”

Янукович присвоїв звання "народного артиста" сексуально-стурбованому матюкливому "співаку"Колесніченко і Ко спочатку попросили президента про це, а тепер масово каються: \”Це ганебна річ\”!
Прохання про присудження звання народного артиста України виконавцю шансона з нецензурною лексикою Олегу Гаврилюку підписали 13 народних депутатів від Партії регіонів. Про це пише \”Комерсант-Україна\” із посиланням на документи, подані главі держави.

Документи свідчать, що відповідне прохання главі держави підписали 13 народних депутатів від Партії регіонів.

Серед, підписантів — Ян Табачник, Сергій Тігіпко, Віталій Журавський, Нестор Шуфрич, Ельбрус Тедеєв, Вадим Колесніченко, Володимир Олійник, Таїсія Повалій, Микола Сорока, Микола Дем\’янко, Тетяна Бахтеєва, Володимир Демішкан і Володимир Місик.

Крім того, прохання про присвоєння звання було підписано главою Київської міської держадміністрації Олександром Поповим і першим заступником міністра культури Тимофієм Коханом, які запропонували зробити це \”у вигляді виключення\”.

У зверненні нардепи найбільш знаковими назвали нову роботу виконавця \”Спасибо МВД!\”, гімн пенітенціарної служби, а також цикл духовних пісень.

З нагородного листа випливає, що, крім пісень, що ввійшли в сім авторських альбомів, серед яких \”Одкровення\”, \”ПроХХХодимец\”, \”100 відсотків\”, Гаврилюк також видав п\’ять збірників віршів.

Зокрема, \”2-е Я\”, \”Дыхание плоти\”, \”Бесстыжие стихи\”, більшу частину яких представляють добутки, що містять ненормативну лексику: \”Вы конечно не б..дь, Просто очень похожи / Не хочу оскорблять, Но читаю по роже / Вашу б….кую суть, Вашу сучью натуру\”.

Опитані виданням підписанти заявили, що не були ініціаторами звернення й не дуже добре знайомі із творчістю Гаврилюка. \”Нагадайте мені, будь ласка, хто такий Олег Гаврилюк?\” — перепитав Тедеєв.

\”Я не був ініціатором цього прохання,- сказав пан Колесніченко.

\”До мене підійшли й запитали, чи можу я підписати колективне звернення. Я колись чув кілька його пісень, вони в мене відклалися в голові, я й підписав\”, – додав він.

Володимир Олійник послухав кілька дисків виконавця шансона й навіть одержав від нього особисте запрошення на концерт, на яке, однак, не пішов. \”Мені сьогодні показали його вірші, це ганебна річ, я б їх не слухав і не читав. Хоча, відверто кажучи, і в класиків не все було гладко щодо цього\”,- зізнався Олійник, додавши, що наступного разу буде ретельніше вивчати творчість людей, прохання про нагородження яких його просять підписати.

Крім того, він уточнив, що, як правило, ініціатором прохання є перший нардеп, що підписався, яким у цьому випадку є Ян Табачник. Однак той від коментарів відмовився.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович присвоїв звання народного артиста композитору, виконавцю та поету Гаврилюку.

Краще з творчого доробку автора:

Смотрю на политическую сцену, И очень многим крысам знаю цену. Таким себе бюджетным грызунам, Разъевшимся, хвостатым пацанам. Хочу спросить сегодня у народа: Ну, сколько можно выбирать уродов? Ну, сколько можно позволять им красть? Зачем Вы крысам в руки дали власть? А також вірш, присвячений політикам: Ну, сколько можно так безбожно врать? Достала политическая рвота!!! Мне хочется политиков собрать, И, как Сусанин – завести в болото. …варто відзначити також і відверту \”лірику\” Гаврилюка: \”Возьми меня и разорви на части В разлуке проведенные часы… Давай скорей устроим праздник счастья, Сними с меня… а я с тебя трусы\” …оці творіння взяті з його циклу \”Безсоромні вірші\”: \”Не вините за резаный слог, Вызывающий СОК возбуждения, Не ругайте за Ч.ЕН между ног Мне подареный на день рождения\” …а також: \”Так хочется завыть, как воют суки Желая кобелиного напора, Раздвинуть ноги, взять мужчину в руки И засадить до самого упора…….\”

peredplata