Співачка Lama 14-го лютого завітає до Чернівців з новою концертною програмою «Сильні люди»

Lama допрем’єрно презентує свою нову композицію «Мій Друг» 14-го лютого на концерті у Чернівцях

14-го лютого, на день Святого Валентина, співачка Lama завітає до Чернівців з новою концертною програмою «Сильні люди». Авторка і виконавиця мегахітів “Мені так треба”, “Літак”, “Моє Серце”, “Знаєш як болить”, “Ангел”, “Привіт, привіт” та інших, підготувала для чернівчан та гостей міста подарунок. Артистка допрем’єрно презентує свою нову композицію «Мій Друг», реліз якої запланований на кінець лютого. Також Lama записала відеозвернення, у якому запрошує всіх на свій великий сольний виступ https://www.instagram.com/reel/CoK0kRgIYbD/?igshid=YmMyMTA2M2Y= :

«Чернівці, привіт! Любі мої друзі! 14-го лютого, на день Святого Валентина, я завітаю до вас з сольним концертом «Сильні люди», тому запрошую всіх до Мистецького центру ім. Миколайчука на 19.00. Зараз, як ніколи нам необхідно воєдино поєднати нашу любов і спрямувати її на перемогу! Чекаю вас, буду рада зустрічі з вами!» – йдеться у відеозапрошенні виконавиці.

Різномаїття пісень Lama вражає та захоплює, від чуттєвих, романтичних і ліричних хітів до запалюючих танцювальних. Її музика – це всесвіт любові. Всесвіт, де любов – породжує любов, де в сприйнятті світу немає ментальних обмежень. Це те, що вміщує в собі всі сенси життя. Робить людей вільними, щасливими та дарує простір без обмежень.

peredplata