Не лише сцени кохання, але й видовищні бої: на сцені Чернівецького драмтеатру прем’єра «Ромео і Джульєтта»

Історія про кохання на всі часи! 19 травня, у Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської відбудеться прем’єра вистави «Ромео і Джульєтта»!
 
Режисерка-постановниця – народна артистка України Людмила Скрипка.
 
«Це п’єса про кохання на усі часи. А сьогодні нам усім потрібно більше любові, – наголошує пані Людмила. – Ми маємо по-іншому подивитись на кохання, стосунки… Шекспір – вічний. Тем, закладених у його п’єсі, багато і в кожен час той чи інший режисер обирає щось своє».
 
Художниця-постановниця вистави – Наталія Тарасенко, композитор – відомий український митець Майк Кауфман-Портніков, балетмейстерка – заслужена діячка мистецтв України Мирослава Воротняк.
 
У виставі задіяно більше 20 артистів. Це як уже добре відомі глядачам актори – Микола Гоменюк, Андрій Циганок, Марина Тимку, Ксенія Король, Назарій та Сніжана Кавуличі, – так і ті, хто лише нещодавно приєднався до колективу. Зокрема, Єгор Кривицький, Святослав Бутковський, Ростислав Муравін, Роман Гуцан, Валентин Багуляк, Ернест Єгізарян та інші.
Образ Ромео на сцені втілюватиме Андрій Репецький. Джульєтту зіграють Мар’яна Тимчишин та Ярослава Свідерська.
 
Творці вистави обіцяють не лише сцени кохання, але й видовищні бої. Задля цього театр запрошував до співпраці фахівців з фехтування та рукопашного бою.
 
⚡Прем’єрні покази пройдуть 19, 20 та 21 травня. Початок о 18:00.
 
Квитки можна придбати тут: https://dramtheater.cv.ua/afisha/.
 
 
 
 
 
 
 
 

peredplata