В Чернівцях з 3 до 16 жовтня відбудеться показ фільму \”Іван Сила\”

В Чернівцях з 3 до 16 жовтня відбудеться показ фільму "Іван Сила"19 вересня, у день народження режисера Віктора Андрієнка, в кінотеатрі імені Довженка у Запоріжжі відбувся допрем’єрний показ українського фільму \”Іван Сила\”, який знімали у Чернівцях. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт Державного агентства України з питань кіно. У Чернівцях фільм можна буде подивитися з 3 до 16 жовтня у кінопалаці \”Чернівці\” та кінотеатрі \”Ефект\”.

На показ стрічки у Чернівцях в кінотеатр «Ефект» 5 жовтня завітають Василь Вірастюк, що зіграв у фільмі Велета, Віктор Андрієнко, що зіграв роль Фікса і одночасно є режисером стрічки, та Василь Бендас, який грав роль хворого.

Події пригодницького фільму про циркового силача Івана Фірцака розгортаються у ХХ столітті.

– У фільмі немає декорацій, всі сцени зняті в живих будівлях і справжніх інтер\’єрах тієї епохи, в справжній фортеці, в теперішньому цирку. Крім того, і всі видовищні та силові трюки виконані у фільмі наживо, – каже начальник відділу з кінодистриб’юції продюсерського центру «ІнсайтМедіа» Руслан Прокоп’єв. – Продюсерський центр та бюджет фільму –15,5 млн. гривень. Фільм знято на замовлення Державного агентства України з питань кіно студією «ІнсайтМедіа» Продюсерський центр.

Зазначимо, що це режисерський дебют актора Віктора Андрієнка. Прототипом головного героя фільму став цирковий український силач Іван Фірцак, якого в 1928-му році визнали найсильнішою людиною планети. На піку своєї кар’єри він припинив виступати за кордоном і повернувся на батьківщину. У зйомках фільму брали участь відомі українські актори: Ольга Сумська, Богдан Бенюк, Лесь Задніпровський та інші. Головну роль виконав володар титулів \”Найсильніша людина України\” та \”Найсильніша людина світу\” Василь Вірастюк.

Нагадаємо, у зйомках фільму взяли участь 4 тисячі акторів.

Про це повідомляє \”Букньюз\”

peredplata