Доньку Ані Лорак навчають чотирьом мовам

Доньку Ані Лорак навчають чотирьом мовамПопулярна українська співачка Ані Лорак зізналася, що її дочці Софії від тата передалася не тільки турецька, а й грузинська кров.

\”Мама мого чоловіка – з Грузії, так що у доньки крім турецької крові є ще і грузинська. А від мене – українська, польська, румунська … Сподіваюся, що наша дівчинка ввібрала в себе все найкраще. Дуже чекаю, коли вона почне розмовляти. У будинку звучать чотири мови – українська, російська, турецька та англійська. Можливо, різноманіття мов допоможе нашій дівчинці стати комунікабельною і вирости справжнім космополітом\”, – розповіла 32-річна Кароліна.

Молода мама запросила на роботу двох нянь, які працюють по змінах. Їй дуже пощастило – вдалося зустріти хороших жінок з медичною освітою, які полюбили дівчинку. 9 жовтня Софійці виповниться вже п`ять місяців.

\”Здається, Софія їх сама обрала. Під час співбесід дочка відреагувала саме на цих позитивних і світлих жінок. Ну, а перебуваючи вдома, звичайно, я максимум турбот про дочку беру на себе. Намагаюся не залишати її надовго, найбільше — можу бути відсутньою три дні. Чоловік Мурат теж дуже допомагає. Співає Софії пісеньки, розмовляє, танцює\”, – поділилася зірка.

ДжерелоMy Webpage

peredplata