Українська попса розважається в Москві поки українські солдати гинуть за Батьківщину

Українська попса розважається в Москві поки українські солдати гинуть за БатьківщинуЦими вихідними українські поп-виконавці Ані Лорак, Віра Брежнєва, Потап та Настя Каменських, отримали в Москві російську музичну премію RU TV

31 травня низка українських поп-виконавців отримали російську музичну премію RU TV. Так, Ані Лорак отримала на цій тусовці аж дві нагороди та була визнана найбільш екстравагантною виконавицею.

Однак деякі українці таке хизування російською премією засуджують.

\”Наші солдати гинуть за Україну, а такі \”попсові гіганти\” як Потап, Настя Каменських, Віра Брежнєва та Ані Лорак їдуть розважатись на попсову вечірку до Москви. І це після дешевого і наскрізь фальшивого виконання нею пісні Івасюка “Мальви”, нібито в пам\’ять про героїв Небесної Сотні. Як взагалі таке можна робити під час війни?\”, – запитує блогер Олексій Заводюк.

Нагадаємо, що через мовчазну позицію Лорак щодо Майдану багато активістів не сприймають її творчість. Зокрема, нещодавно стало відомо, що концерти Лорак на Західній Україні обіцяють не бойкотувати, якщо вона заспіває пісню ультрас про Путіна.

Джерело

peredplata