Озброєні бойовики викрали головредів двох газет Донецька

Озброєні бойовики викрали головредів двох газет ДонецькаОзброєні люди в камуфляжі вивезли у невідомому напрямку редакторів двох донецьких видань \”Донбас\” і \”Вечірній Донецьк\”.

Про це \”Остров\” повідомили співробітники редакції й очевидці.

За інформацією видання, озброєні люди вивезли головреда \”Донбасу\” Олександра Брижа, його заступника Андрія Кревцуна й головного редактора видання \”Вечірній Донбас\” Леоніда Лапу.

Обидві редакції перебувають в одній будівлі.

Перед цим у редакції приїхали збройні люди.

\”Приїхав автобус з озброєними людьми. З ними люди з кулеметом. Зайшли в редакцію, вивели нашого редактора. Зараз ці люди перебувають у нас у кабінетах\”, – сказав один зі співробітників \”Донбасу\”

Головним редактором \”Донбасу\” є Олександр Бріж, глава обласної організації Союз журналістів України.

Також озброєні люди прийшли й у редакцію \”Вечірнього Донецька\” (входить у медіахолдинг, що належить компанії СКМ Рината Ахметова).

\”У камуфляжі, озброєними автоматами, серед них багато осіб неслов\’янської зовнішності. Вимагають зустрічі з головним редактором. Співробітників попросили не залишати кабінети, не користуватися комп\’ютерами й телефонами\”, – розповів інший співрозмовник видання.

За інформацією джерела \”Української правди\”, одній журналістці видання \”Вечірній Донецьк\” вдалося шляхом обману втекти.

peredplata