Сьогодні, 17 серпня, Кузьмі мало виповнитися 47

Сьогодні, 17 серпня, Кузьмі мало виповнитися 47

\”Для всіх нас це велика втрата! Але людина жива, поки жива пам\’ять про неї. Любіть Андрія, пам\’ятайте його пісні, мудрі слова, настанови і жарти… Ніколи не забувайте! Він цього гідний!\”, – пишуть у соціальних мережах шанувальники музиканта.

Але жалоби у День народження Кузьми не буде. Йому не властиві були похмурі емоції, отож у день його народин Україна слухатиме його пісні. До дня народження Кузьми 17 серпня музичний телеканал М1 покаже ексклюзивний випуск програми «tvій Формат. Скрябін». Випуск, який ще жодного разу не виходив в ефір, і який включає усі хіти гурту.

Також о 12:00 на Sвое Rадіо Aндрія KузьменкA розпочався марафон нон-стоп тривалістю 65 годин. Ідею проведення такого марафону запропонував ще сам Скрябін.

\”Ми обрали саме 17 серпня — адже це день народження Андрія. До нас у студію прийдуть гості, які були поруч з ним протягом усього життя: рідні, друзі, колеги. За цей час слухачі встигнуть дізнатися багато нових цікавих історій і фактів з життя улюбленого виконавця \”,

– розповів про радіомарафон керівник проекту \”Своє Радіо\” Валерій Глейзер.

У ролі ведучих виступають близькі друзі співака — радіоведучі Юлія Карпова і Дмитро Єгоров. Також запрошені найближчі колеги музиканта: група \”Пающіє труси\”, \”Дзідзьо\”, продюсер Володимир Бебешко, група \”Друга ріка\” та інші.

За встановленням рекорду простежить Національний реєстр рекордів України.

Під час ефіру можна буде почути багато музики з особистої колекції Андрія Кузьменка, яка зібрана співаком з різних куточків світу, а також пісню, яку публіка ще не чула.

Сьогодні ж у блозі, присвяченому Кузьмі, з\’явилось відео у якому мати Андрія Кузьменка – Ольга наспівує його улюблену колискову: «За день до… Саме та колискова, під яку ріс наш маленький Кузьма. Саме та колискова, яку кожного вечора наспівувала Андрійкові мама, як і тепер».

24 канал

Сьогодні, 17 серпня, Кузьмі мало виповнитися 47

peredplata