МОЯ КРАЇНА. До ювілею Незалежності \”1+1\” зняв ролик про красу України з висоти пташиного польоту ВІДЕО

МОЯ КРАЇНА. До ювілею Незалежності "1+1" зняв ролик про красу України з висоти пташиного польоту ВІДЕО

Відеоролик приурочили до 25-ї річниці Дня Незалежності України, який країна відзначала вчора, 24 серпня. Відео демонструє унікальну і неповторну природу і особливості нашої країни. Над його створенням команда телеканалу \”1 + 1\” працювала майже рік.

В рамках проекту \”Моя країна. Прекрасна і незалежна\” журналісти відвідали старовинні фортеці і зняла красу українських міст та безлюдних територій в будь-який час року: і під яскравим літнім сонцем, і вкриті жовтим листям, і засипані ковдрою снігу. Ролик, знятий з висоти пташиного польоту приурочили до ювілею Незалежності України.

Автори ролику кажуть: \”Проект \”Моя країна. Прекрасна і незалежна\” створено до 25-ї річниці Незалежності України. Впродовж року ми знімали для вас найкрасивіші куточки нашої держави – восени і влітку, під оксамитовим снігом та барвистим осіннім листям. Україна прекрасна у будь-яку пору року, за будь-якої погоди! Милуйтеся красою України разом з нами!\”

Раніше 25 українських музикантів зізналися в любові до України. Зірки естради записали пісню, присвячену 25-річчю незалежності нашої країни.

peredplata