Як у Чернівцях відзначатимуть День пам’яті захисників України: програма заходів

У Чернівцях завтра, 29 серпня з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, пройде низка урочистих заходів.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.
Зранку о 9.00 в храмі святої Параскеви Сербської (вул. Заньковецької, 24) за участі керівництва області і міста, громадськості, учасників бойових дій відслужиться панахида за загиблими захисниками України.

10.00 – на Центральному кладовищі м. Чернівців буде Панахида та покладання лампадок і квітів до могил Героїв Небесної Сотні і загиблих в АТО

15.00 – на Центральній площі м. Сторожинець – відкриття пам’ятника загиблим воїнам АТО

17.00 – Оголошення хвилини мовчання та спільний молебень за загиблими захисниками України на Центральній площі Чернівців.

“Запрошуємо усіх до участі у заходах. Ми повинні гідно вшанувати всіх тих, хто ціною власного життя зберіг Україну для нас і наших дітей. Слава Україні! Героям Слава!”, – йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, на підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві Президент України Володимир Зеленський 23 серпня підписав Указ №621/2019 “Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України”.

Він буде відзначатись щорічно 29 серпня.

peredplata