Андрій Богдан на День Незалежності веселився в Сен-Тропе

Поки вся країна відзначала День Незалежності України, глава Офісу президента Андрій Богдан перебував далеко від Батьківщини і був відсутній на офіційних заходах в Києві.

олова Офісу президента України Андрій Богдан став однією з найбільш обговорюваних персон з-за того, що відзначив День Незалежності України на вечірку в Сен-Тропе, а не в Києві. Відомо, що він гуляв на весіллі свого друга.

Юрист Анна Огренчук, на весіллі у якій глава Офісу президента Андрій Богдан відгуляв День Незалежності, займеться українською правовою реформою.

 
 

Андрія Богдана засуджували всі: від бізнесмена Андрія Пальчевського до простих українців на вулиці. Проте, були і ті, хто заступився за Богдана. Та й сам Андрій закликав “порохоботників” заспокоїтися і зазначив, що у свій вільний від роботи час він може відпочивати, як сам захоче.

 

 
Він відзначав найважливіший державне свято на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе. Андрій Богдан відвідав святкову вечірку в місцевому ресторані L'Opera. У розпорядженні "Країни" виявилося відео як Андрій Богдан веселиться в галасливій та веселій компанії. Він очолив процесію дівчат з глибоким декольте, які несли пляшки з шампанським під звуки національного г

peredplata