Буковинка Аліна Гросу подала заявку на участь у Євробаченні від Росії

Буковинка Аліна Гросу подала заявку на участь у Євробаченні від РосіїПрогравши в українському відборі на пісенний конкурс Євробачення, співачка Аліна Гросу вирішила взяти участь у російському відборі.

Однак, шанувальники співачки засудили її крок, прокоментувавши таке рішення в мікроблозі Твіттер. Також шанувальники Аліни обурені тим, що у багатьох ресурсах про Гросу пишуть \”російська співачка\”.

Сама ж Аліна підкреслила, що вона все ще має на меті виступити і від України, але цьогоріч їй це не вдалося, тож вона використає можливість взяти участь в російському відборі.

\”Я зараз навчаюсь та працюю у Москві і маю повне право взяти участь від Росії. Але Україна для мене все одно на першому місці\”, – сказала Аліна.

Відгуків про начебто \”зрадництво\” Гросу від шанувальників не чула, але всі були дуже здивовані таким кроком співачки. Дівчина зараз активно займається вокалом, обирає між двома піснями та шукає спонсорів для виступу – і вже навіть отримала кілька пропозицій.

\”У Москві я наразі тільки починаю і головне для мене – спробувати\”, – зізналась співачка.

В 2009 році схожа ситуація складалася з Анастасією Приходько, яка була дискваліфікована в українському відборі євроконкурсу, проте перемогла в російському і брала участь від Росії з піснею \”Мамо\”.

Нагадаємо, 23 грудня, в Києві відбувся фінал Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2013. У фінальному концерті національного відбору перемогу здобула співачка Злата Огневич.
Джерело ТСН

peredplata