У Чернівцях поліцейські знищували написи з рекламою наркотиків

Сьогодні, 23 листопада, буковинські правоохоронці організували профілактичну акцію приурочену боротьбі зі зловживанням наркотиками та їхнім незаконним обігом. Співробітники підрозділів превенції обласного управління Нацполіції та дільничні офіцери Чернівецького районного управління провели низку заходів для припинення розповсюдження наркотиків і популяризації здорового способу життя.
 

Учасники акції обстежили вулиці обласного центру і зафарбували написи, що пропагують вживання наркотичних засобів, психотропних речовин і сильнодіючих ліків.

Окрім цього, поліцейські роз’яснювали містянам і гостям Чернівців наслідки вживання наркотиків та радили куди звертатися по допомогу для подолання наркозалежності.

Заходи для боротьби з незаконним обігом наркотиків на території Буковини правоохоронці здійснюють і надалі. Якщо ви володієте інформацією про місця, де виготовляють чи вживають заборонені речовини – повідомте її скориставшись мобільними додатками «Поліція 102» та «My PoI», чат-ботами «СтопНаркотик» та «DrugHunters» та за номером анонімної телефонної лінії Управління боротьби з наркозлочинністю в Чернівецькій області ДБН НПУ (099) 161-44-67.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata