Власники пенсійних і соціальних карток на Буковині можуть безкоштовно знімати гроші в банкоматах інших банків

Жителі Чернівецької області, які отримують зарплату, пенсію, стипендію або соціальні виплати на картку ПриватБанку, тепер можуть безкоштовно знімати готівку не тільки в банкоматній мережі банку, але і в банкоматах будь-якого іншого українського банку. Як повідомляє прес-служба банку, такий порядок обслуговування клієнтів діє з весни 2013 року.

При цьому, знімаючи готівку в банкоматній мережі інших банків, власники цільових карт ПриватБанку не будуть платити комісію за зняття готівки без обмеження суми та кількості операцій.

\”У ПриватБанку найбільша мережа банкоматів, і навряд чи в Чернівцях та області, коли потрібна готівка, під рукою не виявиться нашого банкомату, – говорить керуючий Чернівецькою філією Євген Маховіков. – Але якщо раптом нашого банкомату немає поруч, гроші можна безкоштовно отримати в будь-якому іншому, комісію за користування \”чужими\” банкоматами за клієнтів буде платити ПриватБанк \”.

У банку відзначають, що такий порядок обслуговування зарплатних і соціальних карток стане зручним доповненням до можливості розраховуватися картками без комісій у будь-якій торговій точці або сервісних підприємствах. Так, за даними дослідження, проведеного банком, у 2012 році українці сплатили за допомогою банківських карт вдвічі більше покупок, ніж у 2011 році – 90,20 млрд. грн.

У Чернівецькій області понад 140 банкоматів, 146 терміналів самообслуговування, 55 відділень, 5 з яких працюють у вихідні та святкові дні для своїх клієнтів.

Про це повідомляє прес-служба банку.

peredplata