Мер Чернівців про допомогу переселенцям, підтримку бізнесу, Uber та миття вулиць

25 березня в Чернівцях:

❗️Виконком направив 2 млн грн на харчування вимушених переселенців. За ці гроші закупимо продукти та сформуємо якісні пакунки допомоги.

❗️Навантаження на мережу Інтернет в Центрі реєстрації переселенців на вулиці Героїв Майдану, 7 зросло в десятки разів. Аби забезпечити оперативну роботу, тимчасово передали туди “міський” Starlink. Водночас працюємо над збільшенням пропускної спроможності місцевої мережі.

❗️Ше 2 компанії перенесли свою діяльність із зон військових дій у Чернівці. Загалом таких уже 17. Продовжує роботу Центр підтримки підприємництва. Локальний бізнес та підприємці з інших міст можуть звернутися з запитом за телефоном 0660499985 або за посиланням: https://docs.google.com/…/1NrcjAw9vjBZTODQcB…/edit…

❗️У Чернівцях запрацював Uber. Компанія пропонує три безкоштовні поїздки за промокодом «SlavaUA». Також вона має програму лояльності для працівників критичної інфраструктури.

❗️Зібрали головну інформацію для внутрішньо переміщених осіб в одному місці: https://drive.google.com/file/d/1uXXskH_dngz5xqgiEV-GAK57B_EO3j4-/view

❗️Розпочали нічне миття вулиць. На жаль, війна зірвала постачання замовленої техніки для комунальних підприємств, проте це не зупиняє наших працівників — продовжуємо підтримувати порядок з існуючою технікою та вручну.

peredplata