Восьмеро чернівчан за рік заробили 12,5 мільйонів гривень

Вже 8 мільйонерів поділились з податківцями інформацією про отримані доходи, які складають майже 12,5 мільйонів гривень.

Кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2012 році завершується 30 квітня, а чернівчанам вже вдалося приємно здивувати податківців високою податковою культурою.

Станом на 25 квітня 1556 мешканців нашого міста задекларували свої доходи, що на 213 декларантів більше, ніж минулого року. Свідомі громадяни перерахують до місцевого бюджету 5,8 мільйонів гривень, що на 1,4 мільйони перевищує минулорічні показники.

Цьогоріч 43 декларанти прозвітували про іноземні доходи, тоді як минулого року такі прибутки задекларували лише 14 наших земляків. Найбільша суму податку з іноземних доходів складає 24,5 тис. грн., а всього ця категорія платників додасть до місцевої скарбниці 173,1 тис. грн.

Чернівчани активно декларують доходи, отримані від оренди нерухомого майна. На сьогодні вже 166 чернівчан задекларували до сплати майже 1,5 мільйони податку на доходи фізичних осіб, що на 362,2 тис. грн. більше, ніж минулого року.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує усім чернівчанам, які ще не задекларували своїх доходів, а лише збираються це зробити, що в період деклараційної кампанії податківці працюють у робочі дні до 20,00 а в суботу до 16,00 години. Бланки декларацій, допомогу у заповненні та доброзичливе ставлення до кожного декларанта гарантуємо.

Про це повідомляє відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях.

peredplata