У Чернівцях запрацювало нове підприємство

Щомісяця до 50-ти чернівчан отримуватимуть робочі місця на новому підприємстві, яке розпочало роботу у Чернівцях. Виробничий підрозділ ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» виробляє кабельну продукцію для німецького концерну Volkswagen. Наразі на підприємстві, яке розташувалося на базі заводу «Кварц», працевлаштовані вже 170 чернівчан. Наприкінці 2013 року тут працюватиме щонайменше 500 людей. Середня зарплатня становитиме 3600 гривень.

«Уже наступного року штат планують розширити до півтори тисячі робітників, – зазначив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – Для Чернівців це вагома подія у тому контексті, що інвестори все більше зацікавлюються розвитком свого бізнесу у нашому місті, забезпечуючи нові робочі місця для чернівчан».

«Для такого важливого виробництва Чернівці обрані не тільки через вигідне географічне розташування. У першу чергу керівництво ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» звернуло увагу на сприятливий інвестиційний клімат. Генеральний директор компанії побував у багатьох містах України, спілкуючись з їхніми керівниками та вивчаючи умови для розвитку виробництва. З’ясувалося, що Чернівці – найкращий варіант. Для нас це дуже важливо, адже у часи безробіття дуже багато чернівчан отримають роботу із гідною зарплатнею та соціальними гарантіями». – наголосив представник «Sumitomo Electric Bordnetze – Ukraine» у Чернівцях Олександр Шламп.

Підприємство «СЕ Борднетце-Україна», відкрилося у 2006 року у Тернополі та входить до концерну Sumitomo Electric Bordnetze – провідного світового виробника кабельної продукції. За невеликий час підприємству вдалося зрости з пілотного виробництва невеликих модулів до заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів Volkswagen Golf А7. На сьогодні підприємство є одним з найбільших роботодавців Тернопільської області.

Відкриття нового екологічно чистого промислового підприємства у Чернівцях стало можливим завдяки наполегливому пошуку інвестора з боку міської ради. 6 лютого відбулися перемовини, які дали зелене світло для початку робіт.

«Ми обрали Чернівці з кількох міркувань, зокрема, через географічне розташування міста, – каже Генеральний директор компанії «Sumitomo Electric Bordnetze – Ukraine» Екхарт Бістрам. – Аналогічні потужності ми маємо в Тернополі та сусідній Румунії. На початковому етапі саме до сусідньої держави буде доправлятися чернівецька продукція на фінішну обробку».

Планами на майбутнє поділився і представник «Sumitomo Electric Bordnetze – Ukraine» у Чернівцях Олександр Шламп:
«Для початку ми орендували приміщення заводу «Кварц», але у планах – будівництво нового заводу. Саме так зробили у Тернополі. Також гарантуємо – наші працівники матимуть гідну зарплатню і повний соціальний пакет».
– До тих, хто складає модулі кабельної продукції, надвисоких критеріїв відбору нема, – каже Олександр Шваб, – людина проходить медогляд, потім за рахунок компанії проходить курс навчання. Якщо претендент добре справляється, то він отримує роботу.
Середня зарплата на підприємстві — 3500 грн. Початкова — 2300 — 2400 грн. Працювати на виробництво йдуть і випускники вузів. Зокрема, економісти та інші спеціалісти.

Поки що потужності виробництва складають 30 тисяч модулів.
На Центральній площі 4 червня о 14.00 підприємство проводитиме представлення робочих ваканцій та роз\’яснюватиме умови працевлаштування для бажаючих.
«СЕ Борднетце-Україна» гарантує своїм працівникам:
офіційне працевлаштування, офіційну зарплатню.
оплату лікарняних.
щорічну оплачувану відпустка.
додаткові оплачувані відпустки.
оплатa праці за понаднормовий час у подвійному розмірі: оплату 35% за роботу в нічний час; 20% за роботу в вечірні години. (Встановлені види премій: за продуктивність для робітників; за професійні успіхи для допоміжних працівників і службовців; за присутність для робітників та допоміжних працівників).
тринадцяту зарплату.
забезпечення питною водою, а також гарячими обідами з частковою оплатою за кошти підприємства.
транспортування працівників до місця роботи.
медичне страхування.
безпечні умови праці, забезпечення спецодягом, спецвзуттям, належними санітарно-побутовими умовами.
можливість кар’єрного росту та професійного розвитку.
Прес-служба Чернівецької міської ради

peredplata