У Чернівцях стартувало виробництво продукції для концерну Volkswagen

Щомісяця до 50-ти чернівчан отримуватимуть робочі місця на новому підприємстві, яке розпочало роботу у Чернівцях. Виробничий підрозділ ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» виробляє кабельну продукцію для німецького концерну Volkswagen. Наразі на підприємстві, яке розташувалося на базі заводу «Кварц», працевлаштовані вже 170 чернівчан. Наприкінці 2013 року тут працюватиме щонайменше 500 людей. Середня зарплатня становитиме 3600 гривень.

«Для такого важливого виробництва Чернівці обрані не тільки через вигідне географічне розташування. У першу чергу керівництво ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна» звернуло увагу на сприятливий інвестиційний клімат. Генеральний директор компанії побував у багатьох містах України, спілкуючись з їхніми керівниками та вивчаючи умови для розвитку виробництва. З’ясувалося, що Чернівці – найкращий варіант. Для нас це дуже важливо, адже у часи безробіття дуже багато чернівчан отримають роботу із гідною зарплатнею та соціальними гарантіями». – наголосив представник «Sumitomo Electric Bordnetze – Ukraine» у Чернівцях Олександр Шламп.

4 червня на Центральній площі міста о 14.00 підприємство проведе презентацію робочих ваканcій та роз’яснить умови працевлаштування.

Довідково:

Підприємство «СЕ Борднетце-Україна», відкрилося у 2006 року у Тернополі та входить до концерну Sumitomo Electric Bordnetze – провідного світового виробника кабельної продукції. За невеликий час підприємству вдалося зрости з пілотного виробництва невеликих модулів до заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів Volkswagen Golf А7. На сьогодні підприємство є одним з найбільших роботодавців Тернопільської області.
Відкриття нового екологічно чистого промислового підприємства у Чернівцях стало можливим завдяки наполегливому пошуку інвестора з боку міської ради. 6 лютого відбулися перемовини, які дали зелене світло для початку робіт.
Наразі потужності виробництва складають 30 тисяч кабельних модулів на тиждень.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata