У Чернівцях виставили на аукціон кілька земельних ділянок

Чернівецька міська рада разом з Департамент урбаністики та архітектури  оголошують прозорі та конкурентні земельні аукціони.
 
Що пропонуємо?
 
Земельну ділянку площею 0,2974 га на вулиці Руській, що має комерційне призначення. Ділянка розташована в привабливому місці, має інфраструктурні та інженерні мережі. Більше деталей про умови конкурсу: https://bit.ly/3Ro6jfs
 
👆Окрім цієї ділянки, для комерції є ще такі варіанти:
• площею 0,1470 га на вулиці Олександра Маланчука (колишня Миколаївська)
 
• площею 0,1644 га на вулиці Смотрицькій
 
Розвиток бізнесу – це нові робочі місця. Нові робочі місця – потреба в житлі. Тож не забуваємо також і про потреби в будівництві індивідуального житла. Пропонуємо на аукціон земельні ділянки, які підходять саме для приватних будинків:
 
• площею 0,0626 га на вулиці Хрещатинській, https://bit.ly/3qePPuc
 
• площею 0,1000 га на вулиці Івана Бойко https://bit.ly/3D4u6fV
 
Минулі прозорі та конкурентні земельні торги вже показали свою ефективність та справжню ринкову ситуацію у нашому місті! Чернівці – цікаві для бізнесу, а бізнес – цікавий нашому місту та його бюджету. У майбутньому така гармонія дасть змогу отримати мультиплікативний ефект – від створення нових робочих місць до розвитку інфраструктури.
 
P.s. Ми тилове місто, тож наша місія – підтримувати політику держави в питаннях запуску нових виробничих та комерційних майданчиків! Що ми й робимо, адже кожна гривня працює на нашу перемогу над рашистами.
 
Джерело: Чернівецька міська рада
 
 
 

peredplata